Nakon vesti da je Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, koji je optužen da je sa Radojem Zvicerom organizovao kriminalnu grupu, takozvani "vračarski klan" kom se sudi za tri ubistva i pet pokušaja ubistava, uhapšen u Barseloni, za Kurir se oglasio njegov advokat, međutim, kako je i sam rekao, u ovom momentu nije u mogućnosti da da više informacija.

- U ovom trenutku ne možemo da damo bilo kakvu informaciju, nemamo dalje komentare - rekao je za Kurir kratko Luka Nikolić, advokat Nikole Vušovića.

Podsećanja radi, Vušović koji je označen kao vođa vračarske grupe uhapšen je u Barseloni u koordinisanoj akciji UKP i španske policije po našoj Interpolovoj poternici. A tim povodom oglasio se ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić.

Kako smo ranije pisali, advokat Nikola Nikolić, jedan od branilaca Nikole Vušovića izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da njegov klijent namerava da se preda srpskom pravosuđu, ali "pod svojim uslovima"!

O Vuševiću mediji inače bruje godinama unazad, označen je i kao bliski saradnik odbeglog Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana. Inače, za Vušovićem je poternica raspisana 2022. godine, da bi konačno pao u Barseloni.

- Vušović se prvi put u žiži javnosti našao 2010. godine, kada je uhapšen zajedno sa ubijenim vođom navijača Partizana Aleksandrom Stankovićem, zvanim Sale Mutavi - podseća izvor i dodaje da su se tada sumnjičili za preprodaju droge, kao i za oružje i eksploziv, a takođe se već tada sumnjalo da su učestvovali i u pokušajima ubistava.