Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara uhapšen je u Barseloni, kao vođa "vračarske grupe" se od 2022. godine nalazi na međunarodnoj Interoplovoj poternici, a navodi se da je sarađivao sa odbeglim Radojem Zvicerom.

Podsetimo, klan sa Vračara kojim je upravljao Nikola Vušović, funkcionisao je kao firma u kojoj je svako znao svoje zaduženje. Imali su egzekutore, računovođe, blagajnike i logističare.

O najnovijim detaljima ovog hapšenja, za vikend specijal emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji koju vodi Kruna Una Mitrović, pričao je glavni urednik Kurira Rajko Nedić

Kurir televizija EKSKLUZIVNO SAZNANJE KURIRA O HAPŠENJU DŽONIJA SA VRAČARA!

 - Mimo svih poznatih informacija da je on uhapšen i za koja se dela tereti, interesantno je da su juče njegovi advokati najavljivali da bi on želeo da se preda, ali je ministar Dačić potvrdio njegovo hapšenje i čeka se njegova isporuka u Srbiju. Međutim, Kurir ekskluzivno saznaje kako je on uhapšen, a to se odvilo preko njegove žene, a i naša policija je učestvovala u tome. Oni su mesecima pratili ženu i još dve osobe, a to su radili u najvećoj tajnosti. Naravno, i oni su znali da su im rođaci i prijatelji pod prismotrom. Doduše, akcija je bila strogo čuvana, a kada je žena krenula ka njemu, oni su javili državi kojim kolima prolazi, oni su je propustili i u određenom trenutku ih uhapsili. To je saradnja naše policije na međunarodnom planu sa drugim policijama, a pre svega španskom. Posle nekoliko meseci ozbiljnog rada, uspeli su da ga lociraju uz pomoć te dve osobe koje su ih, naravno nesvesno, doveli do njega. Na svu njegovu predostrožnost i dosadašnje skrivanje, ipak je uhapšen. Iz te grupe ostao je Zvicer, za koga ne znamo gde je - otrkio je Nedić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Kurir televizija ZVICEROVOG KUMA POTRAŽUJU JOŠ DVE EVROPSKE DRŽAVE! Glavni urednik Kurira otkrio nove detalje: Čeka se odluka suda u Zagrebu hoće li Zdravkovića izručiti Srbiji