Nikola Vušović, javnosti poznat i kao Džoni Ćopavi, nadimak je navodno zaradio u obračunu sa Lazarom Vukićevićem od pre nekoliko godina. Međutim, podigla se prašina kako u Srbiji, tako i u Španiji, gde je "pao" vođa "vračaraca", jer na snimku hapšenja koji je nedavno objavljen, vidi se Vušović sa lisicama na rukama kako bez problema prati korak sa španskom policijom, iako je nekada od zakona bežao sa sve šipkom u nozi! 

Džoni sa Vračara Nikola Vušović vračarac vračarski klan kriminalac
Privatna Arhiva Nikola Vušović

- Vušović je uhapšen prekjuče u centru Barselone, a kako se spekulisalo sve se odvijalo preko njegove nevenčane supruge koju je naša policija mesecima pratila u najvećoj tajnosti. O Vušoviću se nije mnogo znalo sve dok se njegova supruga nije uputila ka njemu. Očigledno mu je dovela policiju na vrata, a da to nije ni znala, što je pripomoglo da u saradnji sa španskom policijom, odbeglom Džoniju sa Vračara konačno budu stavljene lisice na ruke - kaže izvor i ističe da se na objavljenom snimku, iako snimljen s leđa, može videti da Džoni sa Vračara danas izgleda drugačije u odnosu na ranije fotografije sa poternice. 

- Vušović je pre nekoliko godina nakon ranjavanja dobio nadimak Ćopavi Džoni, kada je zbog šipke u nozi dugo šepao, međutim, izgleda da se vremenom rešio tog problema, s obzirom na to da se više ne primećuje ništa čudno u njegovom hodu - dodaje izvor.

Screenshot 2024-10-19 140257 copy.jpg
screenshot X/policia Hapšenje Džonija sa Vračara

Podsećanja radi, podzemljem su kružile priče da je Vušovića tada ranio Lazar Vukićević, nakon čega je prebačen u Centralni zatvor gde je trebalo da služi kaznu zbog posedovanja marihuane. Ipak, zbog zdravstvenog stanja koje mu se naglo pogoršalo, iz zatvorske bolnice Vušović je prebačen u Klinički centar Srbije po izričitoj želji njegove porodice. Ubrzo se ispostavilo da iza svega stoji lukavi plan i organizovano bekstvo jednog od monstruoznih kriminalaca. 

- U noći kada je Vušović pobegao iz bolnice, medicinska sestra je odvukla stražara u jednu sobu i tamo je imala intimne odnose sa njim. Ukrala je i ključ od lisica kojima je Vušović bio vezan i ostavila ga je na dogovorenom mestu. Džonija su pronašli njegovi drugovi, otključali lisice i izvukli ga iz sobe sa sve šipkom u nozi - preneli su ranije mediji i dodali da ga je tada grupa kriminalaca odvela u Crnu Goru gde se Nikola Vušović povezao sa Radojem Zvicerom, odbeglim vođom "kavačkog klana".

 BONUS VIDEO

Mup Srbije Novi snimak hapšenja vračaraca