U Aranđelovcu su svi pogođeni velikom tragedijom jer je petnaestogodišnji L.V. iz ovog mesta stradao u saobraćajnoj nesreći na putu Aranđelovac-Lazarevac kada se u subotu 19. oktobra motociklom zakucao u džip koji je išao iz suprotnog smera.

Njegovi najbliži uveliko se opraštaju od tinejdžera, kojeg su svi u okolini voleli, kako prijatelja tako i saigrači FK "Šumadija" kog je bio deo pre ove velike tragedije.

- Tuga, šok i katastrofa! Bio si najbolji fudbaler i još bolji drug, ovo je tužno da tužnije ne može biti, sada si nas naučio šta je tuga. Neka te anđeli čuvaju, ovu utakmicu si izgubio, ali nastavi da igraš i na onom svetu - opraštali su se njegovi najmiliji na društvenim mrežama.

"Bože nije fer igra, uzeo si nam najboljeg", ovim rečima se nešto ranije povodom tragedije oglasio i klub u kom je on igrao. Uz njegovu fotografiju podelili su prisećajući se i na rezultat sa jedne utakmice, kada je upravo L.V. dao sedam golova protiv druge ekipe.

Takođe, i događaji koji su planirani u ovom gradu odloženi su zbog pogibije njihovog sugrađanina.

- Sa velikom tugom obavešavamo sve da će planirano humanitarno veče biti odloženo zbog tragedije koja je zadesila Aranđelovac - stoji u objavi, a sudeći po komentarima ceo grad tuguje za mladićem koji je prerano izgubio život, govoreći za njega samo lepe reči. 

 - Ove godine si krenuo u srednju školu, život je tek bio pred tobom, tek bi se dokazao kao najbolji među najboljima, ali sudbina je htela drugačije - pisali su bliski ljudi koji su poznavali tragično nastardalog mladića.

Podsećanja radi, mladić je bio na motociklu i išao je u smeru ka Lazarevcu, kada je u jednom momentu krenuo da pretiče "folksvagen polo", dok je iz suprotnog pravca nailazio džip. Nesrećni tinejdžer nije imao kud i udario je direktno u džip, a potom se od siline udarca odbio i podleteo pod vozilo koje je samo koji sekund ranije pretekao.