B. A. (24) koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad nevenčanom suprugom i njenom decom, danas je na saslušanju u  Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu negirao izvršenje krivičnog dela.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, na teret mu je stavljeno da je krivično delo izvršio primenom nasilja, kao i pretnjama.

- Okrivljenom se stavlja na teret da je primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život i telo, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet članova svoje porodice – svoje vanbračne supruge i maloletnih lica – pastorčadi, sa kojima živi u zajedničkom domaćinstvu. Takođe, korišćenjem opasnog oruđa podobnim da se telo teško povredi, usled čega je kod oštećenih nastupila laka telesna povreda - navodi se u saopštenju. 

Treće osnovno javno tužilaštvo je sudu predložilo da okrivljenom odredi pirtvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će boravkom na slobodi okrivljeni uticati na svedoke, što je Treći osnovni sud i prihvatio i odredio mu pritvor.

 BONUS VIDEO

Kurir televizija "DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO" Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?