Turski državljanin S. H. (46) koji je juče nožem nasmrt izbo sunarodnika i kolegu O. R. (57) u jednoj klanici u Ćupriji, biće sutra saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodinu koje vodi istragu.

Osumnjičeni S. H. tereti se za krivično delo ubistvo koje se dogodilo juče oko 16 sati. Nakon zločina osumnjičeni državljanin Turske je pobegao, ali je brzom i efikasnom akcijom policije lišen slobode i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

- Ne možemo da razgovaramo o tome, reč je o ličnom sukobu - rekli su za Kurir iz klanice u kojoj se dogodio zločin.

Meštani koji žive u blizini klanice naveli su za Kurir da su juče videli policiju i Hitnu pomoć, ali da ne znaju zašto je došlo do krvoprolića.

- Čuli smo sirene juče, ali nismo znali o čemu se radi. Mislili smo da se neko povredio jer je u pitanju klanica, koriste opasne noževe i sekire za sečenje. Međutim, kasnije smo saznali da je radnik ubio radnika. Te ljude ne poznajemo, možda smo ih i videli u prolazu samo, ali ih ne znamo - kažu naši sagovornici.

Od zadobijenih povreda O. R. je preminuo na putu do bolnice. Istragu vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Jagodini, čiji je dežurni tužilac juče izašao na uviđaj.

- Osumnjičeni je sa nekoliko uboda nožem izbo žrtvu iz za sada nepoznatog razloga. Njih dvojica su bili sami u prostoriji. Telo je poslato na odbukciju koja će utvrditi koje povrede su bile smrtonosne - kaže naš izvor i dodaje da će osumnjičeni S. H. sutra biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

  Bonus video:

01:15
KRVAVA NOĆ U NOVOM PAZARU! Doktor koji je primio izbodenog dečaka OTKRIO U KAKVOM JE stanju: Policija identifikovala napadače Izvor: Kurir televizija