Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimaknasilja zbog parking mesta u naselju Zvezdara.

Njihovo obaveštenje prenosimo u celosti:

"Nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem se vidi muškarac kako u Beogradu, u ulici Miloša Zečevića vrši nasilje zbog parking mesta Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika događaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B.  Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izvršio krivično delo Nasilničkog ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od odbrane i ličnosti osumnjičenog, odnosno da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za određivanje pritvora.", glasi saopštenje Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, kako se navodi na društvenim mrežama, muškarac je napao mladića jer mu je zasmetalo to što je parkirao automobil marke "audi" ispred njegove zgrade, iako propisno.

Kada je u jednom trenutku naišao pikap, i parkirao se na obeleženo mesto, on je napao i osobu koja je bila na mestu suvozača.

Kurir.rs

  Bonus video:

04:25
Muškarac sa nanogicom pretio ubistvom pa pretukao majku! Radivojević: Takvi zatvorenici imaju pravo čak i na šetnju Izvor: Kurir televizija