Milenko G. (77) iz Adaševca poginuo je jutros zajedno sa svojim prijateljem i komšijom M. L. (52)  u saobraćajnoj nesreći u ataru Sarkudin u istoimenom mestu, kada je u vodi zatečeno putničko vozilo prevrnuto na krov.

Kako Kurir saznaje, Milenko se bavio pčelarstvom i proizvodnjom meda, prema rečima komšija, pamtiće ga upravo po tome, po čemu je u svom selu i bio prepoznatljiv.

- Čim neko spomene Milenka, odmah se zna na koga se misli. On je čovek bio u godinama, ali voleo je da se zanima sa tim pčelama i pravio je odličan med, njega nema više, ali po tome će i ostati upamćen - kaže jedna komšinica za Kurir i dodaje da su iza Milenka ostale dve ćerke i supruga sa kojima je živeo u Adaševcu, ali da drugog čoveka koji je bio sa njim, ne poznaje.

Kako je rekao drugi komšija, ne može ni da zamisli šta je moglo da se desi da obojica ovako završe u kanalu i poginu na licu mesta.

- Milenko nikada nije pio, siguran sam da nije zbog toga automobil završio u kanalu prevrnut, ali sve nas je šokirala vest da su tako stradali, ne znam šta ih je odvelo u smrt, izvukli su ih iz vode, strašni prizor - dodao je on.