Brat i sestra, Milenka (69) i Jovan Madžgalj (60) ubijeni su u petak u svojoj porodičnoj kući nadomak Bijelog Polja, a policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim robijašem Alijom Balijagićem (65). Na društvenim mrežama sada se pojavio jezivi video snimak porodične kuće Madžgalj nakon dvostrukog ubistva - polomljen prozor, rupa od metka, čitulja koja se nalazi nasred ulazni vrata.

Zločin se dogodio u petak uveče u selu Sokolac koje se nalazi u okolini Bijelog Polja. Njihova krvava tela nađena su u kući, a policija je kasnije identifikovala osumnjičenog ubicu kog policija traži poslednjih 15 dana i to zbog krađe oružja. Balijagić koji je rodom iz Bijelog Polja odranije je poznat policiji, a osuđivan je nekoliko puta za razna krivična dela

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici "Vijesti Bijelo Polje" objavljen je video-snimak  na kome se može videti kako sada izgleda dom u kom se dogodilo dvostruko ubistvo na severu Crne Gore. Naime, kako navodi stranica, izvor ovog videa je Dan.

Na pomenututom video snimku može se videti kako je razbijen prozor na kući i to na zadnjem delu objekta. Kako se sumnja, brat i sestra kada su ispratili osumnjičenog ubicu kog su prethodno ugostili i dali mu da večera, zaključali su se. Balijagić je, iz za sada nepoznatog razloga otišao do zadnjeg dela kuće, uzeo dva betonska bloka, koja se i mogu videti na snimku. Blokovi se nalaze jedan na drugom i sumnja se da ih je ubica našao u blizini kuće. Stavio ih jedan na drugi, popeo se i nišanio domaćine koje je potom upucao. Otuda i velika rupa od metka na prozoru. 

Na video zapisu može se takođe, primetiti i da su brat i sestra Madžgalj bili veoma vredni, da su radili u polju i voćnjaku. Košara jabuka ostala je na klupi ispred ulaznih vrata, ubica je lišio života ljude koji su ga ugostili, otvorili mu vrata svog doma i nahranili ga. Nisu znali Milenka i Jovan da je Alija Balijagić osuđivani ubica koji vreba priliku da nekome opet naudi, nisu slutili ni da ga policija traži već danima zbog krađe. Platili su glavom članovi porodice Madžgalj, jer su nekom nesebično pomogli. 

shutterstock_2175703319 copy.jpg
Privatna Arhiva Ovo su ubijeni Milenka i Jovan Madžgalj

 Crnogorska policija, kao i pripadnici Vojske Crne Gore uključili su se u potragu za odbeglim dvostrukim ubicom. Pretražuju svaki kamen i zaosek, a kako su naveli crnogorski mediji, svaka kuća u selu Sokolac biće pod nadzorom vojnika. Seoska škola sutra neće raditi zbog bezbednosti, a kako navode lokalni mediji, lovci i lovačka udruženja pridužili su se u potrazi za ubicom jer dobro poznaju teren.

 Bonus video:

03:01
NAJNOVIJE INFORMACIJE DVOSTRUKOG UBISTVA KOD MAJDANPEKA! Kurir na licu mesta: Bračni par upucan s leđa, EVO KAKO JE LOCIRAN UBICA Izvor: Kurir televizija