Porodica i prijatelji opraštaju se od devetogodišnjeg dečaka S.R. iz sela Slavnik, koji je sinoć stradao dok je bio na suvozačevom mestu u automobilu marke "pasat" kojim je upravljao njegov otac S.R. (40). U selu odakle je rodom, zavladala je tuga od momenta kada su saznali da je dečak poginuo.

Pogođeni tragedijom i u neverici, opraštaju se na društvenim mrežama od njega, a kako je rekla za Kurir bliska prijateljica porodice, još uvek je u šoku zbog nesreće, pogotovo što je dečak tek zakoračio u život.

Bojnik  saobraćajna nesreća
Privatna Arhiva Stradali dečak

- Pretužni smo svi, maleni je tek krenuo u drugi razred, tek zakoračio u život, a sada su svi zavijeni u crno. Svi su u selu potreseni tragedijom, on je ionako bio sitan, ko zna koliki je udarac dobio kad je na mestu nastradao - rekla je za Kurir sagovornica.

Njegovi bližnji, takođe, redom su se opraštali na društvenim mrežama uz potresnu fotografiju tragično nastradalog mališana.

- Počivaj u miru maleni, neka te anđeli čuvaju, prerano si napustio porodicu, svima ćeš nam mnogo nedostajati - bio je samo neki od potresnih komentara upućenih dečaku.

Podsetimo, tragedija se dogodila oko 18 časova, kada je dečak bio u automobilu „pasat“ karavan sa ocem S.R, a do nesreće je došlo kada je otac na oštroj krivini izgubio kontrolu nad volanom, sleteo s puta, pa udario u zid kamene ograde sa teškom betonskom pločom. Deo zida se srušio, a jedna deo te ploće je probio krov i i automobil suvozača i udarilo u glavu mališana.

 Bonus video:

01:28
EKIPA KURIRA NA MESTU NESREĆE! Meštaninu kome je otac poginuo na pruzi šokirao: Signali se ne čuju, a voz se ZBOG OVOGA ne vidi! Izvor: Kurir televizija