Danas u popodnevnim časovima na Bežanijskoj kosi došlo je do pucnjave u porodičnom stanu prilikom koje je dvoje ranjeno. Novinarka Kurir televizije Slađana Nedeljković iznela je najnovije detalje sa lica mesta vezano za ovaj zločin:

- U popodnevnim časovima muškarac (62) upucao je svoju suprugu (49) u stomak, a dvadesetdvogodišnjeg sina u nogu. Supruga i sin prevezeni su u ranjenom stanju u Kliničkobolnički centar na Bežaniji, a ono što smo mi na licu mesta zatekli jeste veliki broj pripadnika ministarstva unutrašnjih poslova sa tri policijska vozila, kao i vozilo hitne pomoći. 

366443_241028.01_40_16_16.Still021.jpg
Kurir Televizija 

- Motivi ovog zločina još uvek nisu poznati, a ono što je Kurir televizija uspela da sazna na licu mesta od komšija jeste da je mnoge potresao zvuk ispaljenog metka nakon čega su oni obavestili policiju. Kada je policija izašla na teren sprečila je čoveka da izvrši suicid jer je nakon ranjavanja svoje supruge i sina pokušao da se ubije. 

01:41
Kurir televizija nakon pucnjave na Bežaniji: "Potresao nas je zvuk ispaljenog metka!" Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

01:04
PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta Izvor: kurir televizija