"Zeka je bio jako dobar drug. Venčao se pre nekoliko meseci, obožavao je svoju ženu. Taj motor je kupio prekjuče", reči su prijatelja Miloša Z.(28) iz Iriga koji je nastradao u nedelju popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu kada se motociklom sudario sa taksi vozilom.

Miloš je u teškom stanju, kolima Hitne pomoći, prevezen u Urgentni centar gde je, uprkos borbi lekara, podlegao zadobijenim povredama.

Kako pričaju njegovi prijatelji, Miloš kojeg zovu Zeka, živeo je u Irigu, a sa ocem je radio kao taksista.

poginuo motociklista Novi Sad.jpg
Facebook 

- Studirao je u Novom Sadu, a oženio se letos. Voleo je putovanja i motore. Motori su mu bili strast. Prvi motor je kupio 2020. godine i od tada je išao i na trke - kaže jedan od prijatelja.

Kako navodi, svog prijatelja Zeku pamtiće po osmehu.

- Koliko je voleo da se smeje, koliko je on voleo život. Svi smo potreseni, valjda i dalje ne možemo da dođemo k sebi od šoka. Mislimo da ovo nije realnost, da je naš Zeka i dalje tu, da će se javiti - kaže sagovornik.

On ističe da je Miloš pre dva dana kupio motor na kojem je nastradao juče.

- Radovao tom motoru kao malo dete. Mesecima je samo o njemu pričao. Kupio je "kawasaki" koji još ne postoji u Srbiji. Odvajao je novac da bi ga kupio jer mu je to odavno bila želja i na kraju, nastradao je na njemu - kaže Milošev prijatelj.

motociklista-2-830x0.jpg
Facebook 

Oglasila se njegova supruga

Miloševa žena oglasila se na društvenoj mreži "Instagram" gde je objavila njihovu zajedničku fotografiju sa venčanja.

"Volim te zauvek, čuvaj me od gore i čekaj me na nekom lepšem mestu", piše ispod fotografije.

Opraštaju se prijatelji

Njegovi prijatelji na društvenim mrežama objavljuju potresne poruke.

"Prvi si otišao tamo gde ćemo svi završiti. Laka ti zemlja školski", "Počivaj u miru Zeko, zauvek ćeš ostati u našim srcima", "Neka te anđeli čuvaju dobri druže", samo su neke od potresnih poruka.

Sahrana u Irigu

Sahrana Miloša Z. (28) održaće se sutra, 29. oktobra u 14 sati na groblju Zapad Irig.

Kurir.rs/Blic