STRAVIČNA NESREĆA KOD BELE REKE! Mladići na motoru sleteli s puta na stepenice kuće: Jedan na mestu poginuo, drugi u teškom stanju

Shutterstock

Na putevima u šabačkom kraju vikend je protekao burnije nego ikada, pa su policajci i lekari imali znatno više posla nego uobičajeno.

U više saobraćajnih nesreća teže i lakše je povređeno čak 13 osoba, od kojih je jedna podlegla povredama, troje je hospitalizovano u intenzivnoj nezi i na ortopedije Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević", a jedan povređeni je transportovan u Urgentni centar u Beogradu.

Ostali povređeni koji su zatražili lekarsku pomoć imaju lakše povrede i posle dijagnostike su pušteni na kućno lečenje.

- Lekari, na žalost, nisu uspeli da spasu život mladića N.R. (21) iz Bele Reke i on je podlegao povredama zadobijenim posle pada sa motora, dok je V.J. (24), koji je u istoj nezgodi zadobio teške telesnim povrede hospitalizovan u intenzivnoj nezi - kaže izvor.

Nesreća se dogodila u subotu uveče u mestu Bela Reka kada su mladići motociklom sleteli sa puta i udarili u stepenice na ulazu jedne kuće.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD SOMBORA Pijan preticao auto pa naleteo na motor? Vozila potpuno smrskana, dvojica mladića stradala  Kurir televizija