KURIR TELEVIZIJA ISPRED ZGRADE SA ČIJEG 27. SPRATA JE PAO KIDNAPOVANI MLADIĆ! Stanković: Traga se za još trojicom osumnjičenih

Kurir Televizija

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv četvorice osumnjičenih zbog otmice mladića, koji je bio zatvoren i mučen u stanu, a pri pokušaju bekstva je poginuo.

O ovom incidentu više informacija iznela je novinarka Tamara Stanković za jutarnji program Kurir televizije.

- Raspisana je poternica protiv četvorice osumnjičenih, koji su tukli i mučili jednog mladića, koji je na žalost i poginuo. Mi se trenutno nalazimo ispred te zgrade na Konjarniku u Beogradu. Pretpostavlja se da su osumnjičeni, pre svega, kidnapovali mladića i odveli ga na Frušku Goru na vikendicu, a potom i u stan na Konjarniku. Tamo su nastavili da ga muče, dok je bio zavezan za radijator. Međutim, mladić je nekako uspeo da se oslobodi i pokušao da pobegne, a tom prilikom je pao sa 27. sprata gde je preminuo na licu mesta. Više javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da se raspiše poternica za trojicom, dok je jedan od osumnjičenih već saslušan, ali se branio ćutanjem.

This browser does not support the video element.

KURIR TELEVIZIJA ISPRED ZGRADE SA KOJE JE PAO KINDAPOVANI MLADIĆ! Stanković: Traga se za još trojicom osumnjičenih  Kurir televizija

Tokom jučerašnjeg dana na Čukarici su izbodeni muškarac i žena, pa je Stanković iznela poslednje informacije i o tom slučaju:

- Napadač nije pronađen, a saznalo se da je to bivši emotivni partner od žene koja je napadnuta, dok muškarac koji je bio s njom, još uvek ne znamo u kakvom su odnosu bili. Pretpostavlja se da su prijatelji i da je taj muškarac bio sa napadnutom ženom, upravo zbog straha da će njen bivši partner nju pratiti i da će joj eventualno nauditi. Komšije iz tog kraja su rekle da je napadač bio u pritvoru i da je zbog toga muškarac i bio sa napadnutom ženom, kako bi je odbranio. Napadač je juče došao ispred zgrade, ušao u ulaz i on je napao bivšu partnerku i muškarac i to nožem, oni su odmah prevezeni u Urgentni centar, a ne nalaze se u životnoj opasnosti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

FILMSKA OTMICA U BEOGRADU: Banda otmičara zatočila žrtve u kući, ruke im vezali lisicama, noge plastičnim uzicama!  Kurir