TELO ŽENE JOŠ UVEK U VOZILU, A PRIZORI JEZIVI NA MESTU NESREĆE! Poznato kako je došlo do sudara kod Žablja, POVREĐENA I DECA FOTO

Kurir TV

Na putevima Srbije došlo je do još jedne stravične nesreće, kada je kod Žablja stradala jedna ženska osoba. Kako Kurir saznaje, na licu mesta odmah je izašla ekipa hitne pomoći kao i policija, a čekaju se i vatrogasci, kako bi došli do tela žene koja je poginula na licu mesta.

- Na putu Žabalj-Čurug došlo je do nesreće kada je žena koja je poginula prešla u suprotnu traku iz za sada još nepoznatih razloga i udarila u drugi automobil koji joj je išao u susret - rekao je izvor za Kurir i dodao da su u drugom automobilu bile dve žene i troje dece, koji su ubrzo prevezeni kolima Hitne pomoći u bolnicu.

- Još uvek nije poznato stanje osoba iz drugog automobila, svi su prevezeni odmah u bolnicu. Inače, telo žene koja je poginula još uvek se nalazi u automobilu, vatrogasci se čekaju kako bi isekli vozilo i došli do njenog tela - objašnjava naš sagovornik.

Inače, saobraćaja na ovoj deonici je obustavljen, uviđaj je u toku nakon čega će se znati više informacija, a prizori na licu mesta su jezivi,