MESTO UŽASA! OVDE SE DOGODILO UBISTVO KOD BELE CRKVE: Pesnicom udario Bobana, pa otišao kući da se izjada ženi! (VIDEO)

Belocrkvanske Novosti, privatna arhvia

Goran S. (61) zvani Roge iz Vračevog Gaja kod Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je ubio državljanina Severne Makedonije Bobana P. (61), sadašnjeg partnera svoje bivše supruge.

Zločin se dogodio u četvrtak u popodnevnim satima u Vračevom Gaju. Naime, kako smo pisali, sukob je nastao između sadašnjeg i bivšeg partnera. Goran S. je, iz za sada nepoznatog razloga, pesnicom u glavu udario Bobana P. koji je od siline udarca pao kao pokošen na beton ispred dvorišta. Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstuje smrt nesrećnog čoveka.

Na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici Belocrkvanske novosti nalazi se video snimak na kome se može videti kuća ispred koje se dogodio sukob koji se kasnije pretvorio u ubistvo.

Kako smo ranije izveštali, kobnog dana Goran S. je navodno, video da se kod komšinice, preko puta njegove kuće parkira automobil italijanskih tablica. Video je da je njegova bivša supruga sa kojim se razveo pre mnogo godina došla da poseti svoju prijateljicu sa sadašnjim suprugom Bobanom P. Ubrzo je došlo do rasprave, a zatim i do fizičkog kontakta.

- Goran S. se posvađao sa bivšom partnerkom, a u sve se umešao Boban P. njen sadašnji suprug. Došlo je tada do fizičkog obračuna. Goran S. je navodno, udario Bobana P. pesnicom u glavu, ali toliko jako da je pao kao pokošen na beton ispred dvorišta - ispričale su komšije i dodale:

- Počeo je da krvari nakon pada. Verovatno je nezgodno pao, ali nažalost Boban P. nije ustao nakon udarca. Nastala je panika i zapomaganje, zvali su i policiju i Hitnu pomoć koja je pokušala i reanimaciju, ali bezuspešno.

Kako su nam meštani sela kod Bele Crkve rekli, Goran S. je otišao u kuću.

- Otišao je u kući, ispričao je svojoj sadašnjoj supruzi šta se sve dogodilo i zajedno su izašli ispred kuće. Goranova sadašnja žena je bila uplakana, a s druge strane i bivša supruga zbog Bobana P. - navode oni i dodaju da je zatim policija privela osumnjičenog Gorana S.

Drustvene Mreže 
osumnjičeni za ubistvo, goran stajićfoto: Drustvene Mreže

Goranu S. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Pančevu. Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio krivično delo ubistvo.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ubistvo u selu kod Žitorađe  Kurir