UHAPŠENI ZA UBISTVO KOD BELE CRKVE SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Sud mu odredio pritvor do 30 dana IZNEO ODBRANU

Belocrkvanske Novosti, privatna arhvia

Goranu S. koji se sumnjiči da je 8. avgusta ubio Bobana P. i ugrozio sigrunost bivše supruge, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Pančevu sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

- Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo odnosno učiniti krivično delo kojim preti - saopšteno je iz tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je saopštilo i da je 10. avgusta donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog G.S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i ugrožavanje sigurnosti.

- Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 8. avgusta oko 19.00 sati u Vračev Gaju ubio B.P. i ugrozio sigurnost l V.V. pretnjom da će napasti na njen život - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Kako je Kurir pisao, Goran S. se sumnjiči da je ubio državljanina Severne Makedonije Bobana P. (61) inače, sadašnjeg partnera njegove bivše supruge. Goranova rođaka za Kurir je ispričala da su njih dvoje već godinama razvedeni ali da su se često sukobljavali oko imovine.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ubistvo u selu kod Žitorađe  Kurir