"SREĆAN ROĐENDAN, ZLATO MOJE, GDE GOD DA SI" Skoro 8 godina od misterioznog nestanka devojčice Barbare, RODITELJI NE GUBE NADU

Privatna Arhiva, Saša Urošev Kurir

Skoro osam godina je prošlo od kada je nestala Barbara Vitez, a njeni roditelji i danas čekaju odgovor na pitanje - gde je njihova ćerka? Ipak, svaki njen rođendan prođe sa istim ovim pitanjem, a danas je Barbarin otac na društvenim mrežama podelio ćerkinu fotografiju uz čestitku koja pogađa i najtvrđa srca!

- Srećan rođendan, zlato moje, gde god da si, mnogo mi nedostaješ - kratko je napisao otac nestale devojke.

Inače, ukoliko je Barbara negde živa, danas je napunila 23 godine.

Podsećanja radi, Barbara je nestala 25. novembra 2016. kada se vraćala sa rođendana, a prema navodima dvojice njenih drugara koji su ovo ispričali i policiji, ona je tada pala u reku sa mosta u Senti. Međutim, Barbarini roditelji sumnjaju u njihove reči, pogotovo što su ronioci danima pretraživali reku, ali od njenog tela ni traga.

- Poslednji put viđena je 25. novembra 2016. u senćanskoj prodavnici, kada su je snimile kamere, i to je bilo u 21.41 sat. Na snimku se ne vidi da li je naša ćerka sa tom dvojicom dečaka krenula ka mostu ili na drugu stranu - govorio je ranije Endre Vitez, Barbarin otac.

S.u. 
foto: S.U.

Koliko je za porodicu Vitez bolan taj 25. novembar, sa velikim bolom dočekuju svake godine i dan kada je Barbara rođena. Umesto slavlja, oni već godine provode u brizi.

Sve ove godine, njeni roditelji dobijaju razne informacije o mogućoj lokaciji gde bi mogla Barbara da se nalazi - mnogi su pisali da je oteta, da se udala, kao i to da je prodata u belo roblje, a podsetimo, jednom prilikom porodica je dobila i anonimno pismo i to nekoliko nedelja nakon njenog nestanka "da je Barbara drogirana, silovana, zadavljena, a potom bačena u reku".

Vest o Barbarinom nestanku sa njenom fotografijom od februara 2017. godine. nalazi se na Interpolovoj žutoj poternici, na kojoj se nalaze nestale osobe.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BOLNE RANE NE ZARASTAJU: Prošlo je 4 godine od nestanka Barbare Vitez! Roditelji i dalje NEUTEŠNI (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija