SIGURNI KORIDORI ZNAČE SIGURAN PUT KROZ SRBIJU: Pripadnici MUP nastaviće da se staraju o bezbednosti turista u našoj zemlji!

MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije već godinama, tokom trajanja turističke sezone, pojačano kontrolišu benzinske pumpe, odmarališta i stajališta na auto putu, budući da se na tim mestima okuplja već broj ljudi, pogotovo turista koji prolaze kroz Srbiju, saopštio je MUP Srbije na svom Instagram nalogu.

- Rezultati takvog rada govore sami za sebe: nema težinh krivičnih dela, a smanjen je broj krađa koje se najčešće odnose na neplaćanje goriva na benzinsim pumpama. Osim toga, svetlosno-signalni uređaji na policijskim vozilima su uključeni, tako da svi lako mogu da uoče patrolu policije i da im se obrate za bilo koji problem da imaju - navodi se u snimku objavljenom na Instagramu.

MUP je saopštio i da su policijske patrole duž Koridora tokom 24 časa.

- Pripadnici Ministarstva će nastaviti, kao i do sada, da se svim raspoloživim sredstvima i resursima staraju o bezbednosti građana i očuvanju sigurnosti putnika i turista koji prolaze kroz našu zemlju. Sigurni koridori znače siguran put kroz Srbiju - saopšteno je iz MUP Srbije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Šta leži ispod Moravskog koridora  Youtube