OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SLUČAJU SMRTI OCA I SINA: Evo šta je otkriveno posle uslaska nadležnih u kuću strave u Zaječaru!

Youtube Printscreen, Kriminalističko-policijski univerzitet

U porodičnom domu u Zaječaru pronađena su dva tela, a kako saznajemo, u pitanju su otac i sin, K.M. (94) i K.M. (49). Tela su odmah poslata na obdukciju, a ono što je poznato nakon izvršenog uviđaja, jeste da nije bilo tragova ikakve borbe.

- U porodičnoj kući u Zaječaru, pronađena beživotna tela dva muška lica, u poodmakloj fazi lešnih promena. Pretpostavlja se da su u pitanju vlasnik kuće K.M. i njegov sin K.M. Izvršen je uviđaj lica mesta i u kući nisu uočeni tragovi premetačine, niti tragovi borbe. Obdukcija tela pokojnika biće izvršena danas - rečeno je iz nadležnog tužilaštva za Kurir.

Podsećanja radi, komšije su policiji prijavile da se iz kuće u kojoj žive otac i sin oseća nesnosan miris, a nakon poziva upućenog policiji, na lice mesta su izašli mrtvozornik i forenzičari, međutim telima se nije moglo prići od smrada.

S obzirom na to da nisu uočeni tragovi premetačine, tužilaštvo će pretpostavljamo isključiti mogućnost pljačke, a nakon što stignu rezultati obdukcije, znaće se više o tome kako su stradali otac i sin.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KURIR ISPRED ZGRADE U MIRIJEVU GDE SU SINOĆ PRONAĐENA DVA BEŽIVOTNA TELA: Bila su u fazi raspadanja, sumnja se na OVAJ uzrok smrti  kurir televizija