PRETRČAVAO ULICU PA GA POKOSIO BMW KOJI JE OBILAZIO KOMBI! Novi detalji nesreće u Vreocima, POGINULI IŠAO PO PLATU?!

MUP Srbije

U Vreocima kod Lazarevca jutros je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo pešak (60) koji je, kako se saznaje, pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza.

Nesreća se dogodila jutros u 10.50 sati u Ulici Dimitrija Diše Đurđevića u Vreocima.

- Do nesreće je došlo kada je čovek pokušao da pretrči ulicu van pešačkog prelaza. U tom trenutku na njega je naleteo automobil marke BMW kojim je upravljao vozač star 30 godina - navodi naš izvor i dodaje:

- Pešak je nakon udarca zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta. Policija i ekipa Hitne pomoći brzo su stigli na mesto nesreće, ali lekari su nažalost samo mogli da konstatuju smrt pešaka.

Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu vodi istragu, koja će utvrditi sve detalje ove saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Na društvenim mrežama mogu se videti brojni komentari nakon saobraćajne nesreće, a jedan korisnik je napisao da je pešak pretrčavao ulicu van zebre, iako je ona udaljena svega 15 metara odatle.

- Pešački nema na mestu gde je on prelazio, ali ima blizu 10-15 metara od mesta gde je nastradao. Stariji čovek je u pitanju pred penzijom, išao je po platu. Automobil je obilazio kombi na tom mestu gde ga je usmrtio. Radim 200 metara od nesreće, velika tuga - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Stravičan snimak auto pokosio ženu  Kurir