KURIR SAZNAJE! JOŠ JEDAN DROGIRANI VOZAČ USMRTIO PEŠAKA: Seo za volan BMW-a pod dejstvom nedozvoljenih supstanci, usledio UŽAS

Kurir/T.Ilić

Muškarac (60) poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći u Vreocima kod Lazarevca, kada je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza. Na njega je automobilom marke BMW naleteo mladić (30) koji je, kako saznajemo, bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Nesreća se, podsetimo, dogodila jutros u 10.50 sati u Ulici Dimitrija Diše Đurđevića u Vreocima. Pešak je nakon udarca zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta. Policija i ekipa Hitne pomoći brzo su stigli na mesto nesreće, ali lekari su nažalost samo mogli da konstatuju smrt pešaka.

- Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Lazarevcu bio je na uviđaju zajedno sa policijom, a tokom dosadašnje istrage utvrđeno je da je vozač automobila marke BMW bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, tačnije pod dejstvom THC - navodi Kurirov dobro obavešten izvor i dodaje:

- Pošto je vozač koji je usmrtio pešaka pio drogiran, istragu povodom saobraćajne nesreće preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Inače, ovo je još jedan u nizu vozača koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Naime, da podsetimo 13. avgusta na Karaburmi u Beogradu drogirani poznati stomatolog Slobodan S. (35) "smartom" je udario pešaka Aleksandara M. (28) na pešačkom prelazu. Od siline udarca pešak je odleteo 20 metara u travu, a od zadobijenih povreda je nastradao. Bahati vozač je nakon jezive nesreće pobegao, a nekoliko sati nakon toga se predao policiji.

Kurir, Drustvene Mreže 
na ovom pešačkom prelazu je poginuo aleksandar m. na karaburmifoto: Kurir, Drustvene Mreže

Nakon toga, Slobodan S. je saslušan u nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je negirao krivicu i izneo odbranu. Tužilaštvo je zatim predložilo Višem sudu u Beogradu da mu odredi jednomesečni pritvor, što je i prihvaćeno.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PROBLEM SA DROGIRANIM VOZAČIMA! Stručnjak za saobraćaj o kaznama i testiranju na narkotike (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija