"SAD ĆEMO UMESTO SLAVLJA SPREMATI SAHRANU" Potresne reči prijateljice poginulog Milana: Često je vozio baš ovu porodicu FOTO/VIDEO

Petar Aleksić

Taksista Milan Lazarević, rodom iz Brajkovca, poginuo je danas u strašnoj nesreći kada je na pružnom prolazu u mestu Petka kod Lazarevca došlo do sudara voza i automobila.

Naime, Milan je taksista koji je vozio porodicu do njihove kuće u Lazarevcu, a kako saznajemo, oni su se poznavali, s obzirom na to da je ova porodica bila česta Milanova mušterija.

- Milan je stradao na licu mesta, čovek je bio na poslu, taksira u ovom kraju i često je vozio baš ovu porodicu. Trebalo je da pravi sinu ispraćaj u vojsku, sve je bilo spremno i radovao se tome, a sad umesto slavlja, spremaćemo sahranu. Još uvek ne možemo da dođemo k sebi - kaže za Kurir potresena prijateljica stradalog Milana.

This browser does not support the video element.

Jezive scene na pruzi kod Lazarevca, poginulo dvoje dece i taksista  Kurir/Petar Aleksić

Uviđaj kod Lazarevca traje satima, meštani su uveliko izašli iz svojih kuća I sa nevericom gledaju prizor koji ih je ostavio bez reči.

- Bilo je sličnih nesreća, ali ovakvu tragediju ne pamtimo, stradalo je I dvoje dece. Voz je vukao automobil nekoliko stotina metara, scene su bile jezive - kaže meštanin sela.