EKIPA KURIRA NA MESTU NESREĆE! Meštanin kome je otac poginuo na istoj pruzi tvrdi: Signali se NE VIDE u to doba dana! (VIDEO)

Kurir Televizija

Troje ljudi poginulo je u sudaru voza i auta kod Lazarevca. Poginuli su vozač i dvoje dece, dok je njihov otac teško povređen.

Na mestu nesreće bila je novinarka Kurira Jelena Milović:

- Do teške saobraćajne nesreće došlo je kada je putnički voz naleteo na automobil. Vozač automobila pokušao je da pređe prugu, a nije registrovao zvučne i svetlosne signale. Policijski uviđaj je završen, a saobraćaj ponovo cirkuliše normalno. Da podsetimo, u teškoj nesreći su nastradale tri osobe, a lekari se ocu dece bore za život. Prema rečima meštana, ovo nije prva nesreća koja se dogodila na ovoj lokaciji.

This browser does not support the video element.

EKIPA KURIRA NA MESTU NESREĆE! Meštaninu kome je otac poginuo na pruzi šokirao: Signali se ne čuju, a voz se ZBOG OVOGA ne vidi!  Kurir televizija

Jedan od meštana rekao je sledeće o ovom prelazu:

- Moj otac je poginuo 1998. godine sa traktorom na ovom prelazu. Signal se niti čuje, niti vidi od preloma sunca u ovo vreme dana. Kružni prelaz je često zarastao, moj otac kada je poginuo, nije se video voz na 18 metara. Signal da li radi ili ne, to sam Bog zna.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Teška saobraćajna nesreća kod Lazarevca  Kurir/Petar Aleksić