SIN UŠAO U KUĆU I ZATEKAO HOROR! Otkrio šta se dešavalo samo par dana nakon KRVAVOG OBRAČUNA u Zemunu: Prizor je strašan... (FOTO)

Petar Aleksić

Danas je u Zemunu došlo do jezivog porodičnog nasilja, kada je muškarac (47) nožem izbo suprugu (46), a kako saznajemo, incident je prijavio njihov stariji sin, koji se trenutno nalazi u policiji kako bi dao izjavu.

- Sve se dogodilo bukvalno u dva minuta, niko nije čuo nikakvu svađu, niti išta. Njihov sin je došao kući da pokupi dete i zatekao je to što je zatekao, strašan prizor, šta reći - kaže prvi komšija ove porodice za Kurir.

Policiju je kako saznajemo pozvao stariji sin, oni su ubrzo izašli na lice mesta, a takođe za njima je stigla i Hitna pomoć. Žena je sa više ubodnih rana odmah prevezena u KBC Zemun.

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Po dolasku do porodičnog doma gde se odigralo sve, zatekli smo drugog sina koji je za Kurir ispričao šta je zatekao kada se vratio kući sa posla.

- Moj stariji brat je došao kući I video sve to, ne znam ni u kakvom je stanju bila majka. Čekamo informacije sve vreme. Brata su odveli u policiju kako bi dao izjavu. Nikad pre nije bilo nikakvih svađi, ali u poslednje vreme se otac loše osećao, kao da je bio depresivan, pio je i terapiju, pa su mu potom menjali terapiju, dobio je neke jače lekove, ali nešto ovako ne možemo da verujemo - rekao je za Kurir mlađi sin porodice u kojoj se desio incident.

Podsećanja radi, do porodičnog nasilja je došlo u domu gde muškarac i žena žive, a žena je odmah prevezena u KBC Zemun, dok je policija istog momenta privela muškarca.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

POPRIŠTE ZLOČINA U BARAJEVU: Izbo ženu pa sebi prerezao grkljan  Kurir