OVO JE JEDAN OD UHAPŠENIH NASILNIKA IZ LOZNICE: Kamere snimile brutalno batinjanje u centru grada, snimak u policiji (Foto)

Drustvene Mreže

N. K. iz Loznice uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć sa grupom mladića zverski pretukao M. G. (26) koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede i nalazi se u životnoj opasnosti.

Tuča se, podsetimo, dogodila u sredu oko 20 sati u centru Loznice. N. K., koji je inače navijač Partizana, navodno je nakon kraće rasprave udario M. G. koji je bio u društvu tri devojke i prijatelja. Posle zadobijenih povreda M. G. je prvo saniteteom prevezen u lozničku bolnicu gde inače radi, a potom je transportovan za Beograd. Pored N. K. slobode su lišeni i P. L. i J. O. za koje se sumnja da su učestvovali u tuči.

Drustvene Mreže 
osumnjičeni n.k. iz loznicefoto: Drustvene Mreže

- M. G. je te večeri bio u društvu, sedeli su u kafiću u centru grada i ništa nije ukazivalo da će doći do nekog sukoba. Napad se dogodio kada je mladić hteo da sedne u kola koja su bila na raskrsnici kod šetališta u centru grada. Navodno, N. K. je prišao, kratko pričao sa M. G., a onda je krenuo da ga udara. Mladić je pao i udario glavom o stepenik. Čuo se i neki jak udarac, moguće da ga je udario i nekim predmetom - navodi Kurirov izvor.

Prema rečima brata teško povređenog M. G., njegov prijatelj je pokušao da ga odbrani, ali u tome nije uspeo.

- Pokušao je svojim telom da ga zaštiti, ali su oni i njega udarali. Devojke koje su bile sa njima počele su da vrište i dozivaju pomoć. Policija i Hitna pomoć su brzo došli na mesto tuče, a M .G. je sanitetom prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede - naveo je on i dodao:

Drustvene Mreže 
pretučeni mladić m.g.foto: Drustvene Mreže

- Momci koji su ga napali su navijači i ono što se vidi na snimcima sa nadzorne kamere jeste da tuča nije bila organizovana. Samo su prišli i počeli da ga tuku. Taj uhapšeni N. K., kako su mi rekli vikao je pred okupljenima: "Niste me videli ovde, nisam bio ovde" i pobegao je u nepoznatom pravcu.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične tuče. Osumnjičeni će danas biti saslušani u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici gde se terete da su M .G. naneli teške telesne povrede. Kako Kurir nezvanično saznaje, mladić M. G. nije u navijačkoj grupi, ali je simpatizer jedne grupe i ponekad je išao na utakmice.

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica osumnjičenih su od ranije poznati policiji zbog tuča i dela sa elementima nasilja, dok se treći školuje u inostranstvu.

Navijač Partizana

Inače, kako se može videti na društvenim mrežama N. K. često objavljuje snimke i slike vezano za Partizan. Takođe, sudeći po objavama jedno vreme je radio u Slovačkoj.

- Zato znaj da ova ljubav nema kraj i da uvek, uvek biću tu - piše u jednoj od mnogobrojnih objava N. K. uz fotografiju sa tribina.