"NADAM SE DA TO NIJE MOJ ALEKSANDAR" Majka mladića nestalog na Kipru oglasila se za Kurir - nije sigurna da je to telo njenog sina

Drustvene Mreže

Majka Aleksandra Gligorijevića (26) koji je nestao na Kipru 26. jula, Jasmina, oglasila se za Kurir nakon što su negov otac i prijatelji objavili da je njegovo telo pronađeno nedaleko od smeštaja u kom je bio na Aja Napi.

- Još uvek nije urađena DNK analiza, ja se nadam da to nije moj Aleksandar i sačekaću dok mi policija zvanično ne potvrdi ovu informaciju - rekla nam je Jasmina.

Prema njenim rečima, ona ne želi da poveruje odmah u to jer je za vreme dok je ona na Kipru i traži Aleksandra bilo više čudnih situacija.

- Sačekaću da mi neko to potvrdi ili opovrgne. Telo jeste pronađeno i ja sam i dalje na Kipru zbog svih procedura koje slede, ali i dalje čekam informaciju da li je to moj Aleksandar.

Podsetimo, Aleksandrov otac Dejan je objavio na svom Fejsbuk profilu slike sina i napisao "in memoriam", a isto su uradilin i njegov drug sa Kipra i drugarica iz Srbije.

Screenshot Facebook 
foto: screenshot Facebook
Screenshot Facebook 
foto: screenshot Facebook

- To su prve nezvanične informacije koje su navodno dobije od privatnih istražitelja, policija tek treba da da zvanično saopštenje - kaže naš izvor.