NASILNIK (35) OSTAJE IZA REŠETAKA: Pijan tukao majku, pa uhapšen, sad mu određen pritvor

Shutterstock

Nasilniku B.P. (35) koji je uhapšen zbog prebijanja majke, određen je pritvor do 30 dana.

"Povodom predloga Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za određivanje pritvora prema okrivljenom B.P. (rođen 1989. godine) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo 'nasilje u porodici' i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo i ometati krivični postupak uticanjem na oštećene, a o kojem predlogu je javnost već obaveštena, Treći osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja navedenih razloga", navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, on se sumnjiči da je pre tri dana pijan tukao majku. Ženino zapomaganje čule su komšije koje su joj pritekle u pomoć. Nakon prebijanja majke, nasilnik je pobegao, ali ga je policija uhapsila u Zemunu i privela.

Kako se saznaje, nesrećna žena je već prijavljivala sina za nasilje. U poslednjem slučaju joj je polomio ruku, ali je ona povukla prijavu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

TUKAO ME KABLOVIMA I ŠUTIRAO PO PODU! Žrtva zlostavljanja opisala JEZIVE SCENE MALTRETIRANJA kojima je bila izložena 10 GODINA!  kurir televizija