OVO JE SRBIN KOJI JE NAPRAVIO HAOS NA KRITU: Ubio starijeg čoveka, pa oteo dve žene - Otkriveni šokantni detalji zločina

Printscreen/Megatv

Muškarac (47) iz Srbije, koji je bio na letovanju na Kritu, ubio je jednog čoveka i povredio dve žene dok je vozio pod dejstvom alkohola. On je sa lisicama na rukama juče doveden na sud.

Srbin je osumnjičen da je 3. septembra u alkoholisanom stanju pregazio starijeg čoveka (85) u gradu Sita, koji je kasnije preminuo u bolnici, a onda je samo par dana kasnije kidnapovao dve ženske osobe u gradu Malija, u blizini arheološkog nalazišta.

Kada je prvi put učestvovao u nesreći i pregazio starijeg čoveka, vozačka dozvola mu je oduzeta.

Međutim, posle samo par dana, povredio je dve žene od 50 i 25 godina, i navodno ih kidnapovao, dok je pod dejstvom alkohola vozio iznajmljeno vozilo.

Grčki mediji pišu da je vozio sa lažnom dozvolom, uz pomoć koje je uspeo da iznajmi vozilo.

U međuvremenu se oglasila i ćerka stradalog muškarca, koja je ispričala da nesreća u Siti na Kritu nije bila prva saobraćajna nesreća za 47-godišnjaka iz Srbije, niti je prvi put vozio pijan. Kako navodi, otprilike 20 dana pre nego što joj je ubio oca, 47-godišnjak je svaki dan odlazio u kafanu u Siti i pio. Zamalo je i dete udario.

Molim vas da se nešto učini, da ne poginu drugi ljudi! - kaže ćerka starijeg čoveka koji je 3. septembra u Siti izgubio život kada ga je pregazio državljanin Srbije (47).

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

OSTALE SU RANE, NEKO TO NE BI PREŽIVEO! Majka devojčice koju je OTEO Malčanski berberin otkrila kako žive nakon PROŽIVLJENOG PAKLA  Kurir televizija