HOROR SCENE NA PUTU U HRVATSKOJ, POGINUO MUŠKARAC IZ SRBIJE Povređene još tri osobe iz Srbije, sve se odigralo kao u filmu strave i užasa (FOTO)

Printscreen/Dnevnik.hr

Objavljeni su detalji teške saobraćajne nezgode na magistralnom putu A3 kod mesta Gornji Bogičevci, koja se dogodila sinoć oko 2.10 časova. U nesreći je jedna osoba poginula, dok su tri osobe povređene, jedna teže i dve lakše.

Zamenik Opštinskog državnog tužioca u Slavonskom Brodu obavio je uviđaj u saradnji sa saobraćajnom policijom. Utvrđeno je da je nezgodu izazvao 21-godišnji državljanin Srbije koji je upravljao kamionom sa prikolicom od istoka ka zapadu. Nije poznato da li su vozači bili pod dejstvom alkohola.

Stradalii državljani Srbije


Iza njega su bili 34-godišnji državljanin Srbije u kamionu i 58-godišnji državljanin Srbije u kombiju. U kombiju je bio i 34-godišnji putnik, takođe državljanin Srbije.

Printscreen/Dnevnik.hr  Dan posle nesreće

Dvadesetjednogodišnji vozač izgubio je kontrolu nad kamionom i bočnim delom vozila udario u centralnu ogradu. U zanosu su on i prikolica stali preko obe saobraćajne trake. 34-godišnji vozač kamiona udario je u levu stranu prikolice. Tada se 58-godišnjak zabio svojim kombijem u svoj kamion.

34-godišnji vozač kamiona preminuo je na licu mesta. Muškarac star 58 godina teško je povređen, a muškarac star 21 i još jedan 34-godišnjak lakše. Od 21-godišnjaka i 58-godišnjaka uzeti su uzorci da bi se proverilo da li su bili pod dejstvom alkohola.

Saobraćaj je bio zatvoren devet sati
Protiv 21-godišnjaka biće podneta krivična prijava za krivično delo izazivanje saobraćajne nezgode u saobraćaju na putevima.

Po prijemu dojave, na mesto udesa stigla je Hitna pomoć sa dva vozila Hitne pomoći i radnicima Javne vatrogasne jedinice Nova Gradiška. Hitna pomoć je povređene prevezla u Opštu bolnicu Nova Gradiška, a vatrogasci su pomogli u izvlačenju tela poginule osobe.

Saobraćaj severnom trakom autoputa A3, na deonici od petlje Nova Gradiška do petlje Okučani, bio je zatvoren od 02.12 do 11.25 časova i u tom periodu odvijao se alternativnim pravcima.

Kurir.rs/Index

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Udes   Privatna arhiva