"RANE KOJE MI JE BIVŠI NANEO BIĆE VEČNE..." Dragana koju je pre 2 meseca nožem izbo nekadašnji dečko uspešno se oporavlja, nasilniku produžen pritvor

Društvene Mreže

Dejan D. (43) imao je zabranu prilaska svojoj bivšoj partnerki Dragani Krunić (39), ali ga to nije sprečilo da je uhodi, a 29. jula izbo je nožom u stanu u Beogradu. Tom prilikom žrtva je zadobila teške telesne povede, ali je na svu sreću preživela, dok je nasilnik uhapšen nekoliko dana kasnije. Nasilniku je sada produžen pritvor, a Dragana se, kako kaže za Kurir, još uvek oporavlja i psihički i fizički.

Pa da podsetimo, osumnjičeni Dejan D. kobnog dana čekao je bivšu partnerku ispred zgrade. Stanari su videli da je Dejan D. u lošem stanju i o svemu su obavestili Draganu. Nasilnik je zatim došao do njenih vrata, pokušao je da uđe, ali kada mu nije dozvolila upao je u stan i izbo je nekoliko puta, tu se nije zaustavio već je napao i njenog prijatelja koji je bio sa njom u stanu.

Društvene Mreže  Teško povređena Dragana Krunić sada se oporavila

- Bila sam na kontroli i oporavljam se. Najgore je prošlo i nadam se da više nikada neću doći u tu situaciju da budem na ivici života i smrti.Rane koje mi je Dejan naneo biće večne, kad god ih vidim setim se da sam jedva izvukla živu glavu - kaže uplakana Dragana Krunić i dodaje:

- Iskreno, ovo što sma doživela teže mi je psihički da prihvatim, nego fizički, ali boriću se da on bude iza rešetaka. Hteo je da me ubije. Krvarila sam na stepenicama, doživela sam toliko toga, ali neću odustati zarad svih devojaka i žena koje imaju nasilne partnere.

Kako potom navodi povređena žena, nedavno je dala iskaz u nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Drustvene Mreže  Dragana Krunić i njen bivši partner Dejan D. koji je pokušao da je ubije

- Dala sam iskaz, bilo mi je jako teško tamo. Ispričala sam koliko smo bili zajedno, kada su počeli naši problemi, kao i kada je postao nasilan prema meni. Dok sam pričala o tome ispred sebe imala sam sliku kako bežim krvava dok me on pomahnitalo juri - kaže u jednom dahu Dragana koja nije želela da joj se krije identitet iako je oštećena i povređena žena.

- Produžen mu je pritvor, a njegov advokat po službenoj dužnosti trudi se da krivično delo teško ubistvo u pokušaju sa umišljajem prekvalifikuje u krivično delo teško ubistvo u pokušaju kako bi mu se smanjila kazna. U razgovoru sa tužiocem, kojeg bih pohvalila, rečeno mi je da Dejana sada čeka psihijatrijsko veštačenje - dodala je.

Naša sagovornica zatim nam je dodala, da je njen prijatelj N. J., koji je tako]e povre]en u krvavom piru, sada dobro i da je nakon bolovanja počeo da radi.

Pa da podsetimo, Dragana Krunić je za Kurir ranije dala bolnu ispovest iz bolničke postelje, gde je opisala svoju borbu za život tog dana.

- Krvava i u bolovima počela sam da trčim sa osmog sprata. Na šestom sam izgubila snagu, ostala sam da ležim maltene u nesvesti. Najednom sam videla kako je N. J. protrčao pored mene, a Dejan ga je jurio nožem. Onda sam se pridigla i puzala sam dva sprata do svog stana da pozovem pomoć. Onda me dočekao još jedan šok, stan je bio ispreturan, nisam imala telefon, ni novac. Opljačkao me je! Uzela sam fiksni telefon i pozvala policiju. Brzo su došli zajedno sa ekipom iz Hitne - rekla nam je tada Dragana.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

KURIR TELEVIZIJA ISPRED KUĆE U ZEMUNU GDE JE MUŠKARAC NOŽEM IZBO SUPRUGU! Detalji nesreće: Unuka bila prisutna, sina dočekao horor  Kurir televizija