Trendovi se menjaju iz dana u dan, često se vraćaju iz prošlosti u sadašnjost i kucaju na "velika vrata".

Minja Kefer, gejmer, voditelj i vebsajt developer koga je u interesantnom podkastu “Flip cast” tokom 30-ak minuta ugostila Kaja, otkriva šta za njega predstavlja trend danas.

Kako kaže, trend jeste neki način na koji trenutno pokušavamo da držimo korak sa društvom. Kada je reč o modi, ona je nepresušna inspiracija mnogima. Više elegancija nije jedina opsesija žena, već se u poslednje vreme pripadnice lepšeg pola sve češće odlučuju na široke odevne komade, poznatije kao "oversajz". Evo šta o tome misli Minja:

"Ako ne nosiš stvari koje čine da ti istakneš nešto na tebi što je lepo i što želiš da pokažeš, čini mi se da u tim situacijama malo sakrivamo sebe i 'upakujemo sebe", objasnio je on.

Svaka žena i muškarac osim što može unikatnim komadom odeće da istakne svoj stav, eleganciju i personaliti, isto može to da učini i komadom tehnologije koja ga prati u stopu svakog dana. Nekako, to mu dođe poput sata na ruci koji predstavlja simbol vašeg stila!

Za kupovinu tehnološkog dragulja, Samsung Galaxy Z Flip5 koji se ističe u gomili, odlučio se i Minja koji smatra da je nužno da sa sobom nosite dobar komad tehnologije poput ovog.