ZA NJU MEDIJI TVRDE DA JE PUTINOVA VANBRAČNA ĆERKA?! Bila je aktivna na mrežama, a sada je NESTALA
Foto: EPA / EVGENIY PAULIN /Kremlin

da li je razbesnela lidera rusije?

ZA NJU MEDIJI TVRDE DA JE PUTINOVA VANBRAČNA ĆERKA?! Bila je aktivna na mrežama, a sada je NESTALA

Planeta -

Luiza Rozova (18), kojoj je pravo ime Elizaveta Krivonogih, za koju se veruje, kako tvrde pojedini mediji, da je vanbračno dete ruskog predsednika Vladimira Putina nije objavljivala poruke na društvenim mrežama više od dva meseca, što je izazvalo zabrinutost kod njenih pratilaca da je ućutkana.

Luiza Rozova, takođe poznata kao Elizaveta Krivonogih, redovno je objavljivala fotografije na društvenoj mreži Instagram do 1. oktobra. Od tada 18-godišnjakinja nije objavila ništa, prenosi Dejli mejl.

Navodno ju je dobio u vezi sa ljubavnicom Svetlanom Krivonogih (46), čija je Elizaveta i zvanično ćerka. Svetlanina veza sa Putinom, kao i identitet oca njene ćerke, nikada nisu potvrđeni ni sa jedne strane.

0571682790, Svetlana Krivonogi
foto: Proekt Media / East2West News / Profimedia
Elizaveta Krivonogih
foto: Instagram / East2West News / Profimedia

Otkako je prošle godine o njoj pisao ruski sajt Proekt, studentkinja je postala zvezda društvenih mreža sa 82.500 pratilaca, sopstvenom modnom linijom i tražena je kao DJ. Poslednjih meseci provela je vreme u Parizu uprkos ograničenjima zbog korone.

Ali sada raste zabrinutost zbog tinejdžerke – koja upadljivo liči na Putina – koja nije objavila na Instagramu ništa otkako je podelila sliku noge koja viri ispod jorgana pored laptopa.

Mlada Elizaveta živi na visokoj nozi, s obzirom na to da jo je majka od čistačice postala "teška" milionerka koja poseduje luksuzni stan u Monte Karlu, nekretnine po Rusiji, jahte i akcije u ruskoj banci.

Aleksej Navaljni je takođe jednom prilikom nakon hapšenja pričao o tome da je Elizabeta definitivno Putinova i Svetlanina ćerka, kao i da predsednik Rusije obezbeđuje da žive "kao bogovi", dok je sada navodno u vezi sa nekadašnjom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38).

Međutim, mnogobrojni pratioci na Instagramu mlade Luize sada su zabrinuti, jer nakon redovne aktivnosti, nije objavila ništa od 1. oktobra, baš nakon serije fotografija gde se hvalila luksuzom kojim je okružena.

"Potpuno si napustila Instagram, molim te vrati se", "Šta se desilo? Tata zabranio da se objavljuju detalji tvog luksuznog života?", neki su od najnovijih komentara ispod starih fotografija na njenom profilu.

Tokom objavljivanja 206 postova na platformi, Rozova se trudila da sakrije ili prikrije svoje lice gde god je to bilo moguće, sugerišući da ne želi da se sazna njen identitet.

Majka Rozove Svetlana, 46, za koju se tvrdi da je bila Putinova ljubavnica, navodno je razbesnela ruskog lidera kada je objavila slike za koje je označila da su snimljene u Monaku.

Na jednoj se mogao videti vatromet, jedna dugu i okean, a treća jahte u luci. Na fotografiju jahte, koja je objavljena 2014. godine, Luiza je odgovorila komentarom: ''Prelepo! Znam ovo mesto!'

Objave su potvrdile da par ima veze sa Monakom, nakon otkrića da Krivonogih poseduje stan od 4 miliona dolara u Monte Karlu koji je za nju kupljen preko ofšor firme ubrzo nakon rođenja njene ćerke.

Krivonogihino vlasništvo nad kućom na četvrtom spratu, koja se nalazi u stambenoj zgradi Monte Karlo Star odmah ispod čuvenog kazina, otkriveno je nakon pto su procureli čuveni Pandora papira u kojima se takođe otkriva da njena ukupna vrednost iznosi oko 100 miliona dolara.

Svetlana i njena ćerka nisu komentarisale ovu aferu, ali je u obraćanju na televiziji u oktobru, Putin zahtevao da se stavi tačka na "kopanje novinara u prljavi veš elite". Vladimir Putin je uvek držao privatni život u tajnosti. Zna se da je bio oženjen Ljudmilom sa kojom ima dve ćerke - Mariju i Katerinu (iako ni o njima nikada javno nije govorio).

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track