TETOVAŽE FATALNE MIKI IMAJU SKRIVENE PORUKE Ona ispod grudi je POSEBNA, za jednu iskeširala 1.200 evra: "Nosi ZLO na koži" (FOTO)
Foto: Shutterstock, Instagram

OGLASIO SE NJEN TATU MAJSTOR

TETOVAŽE FATALNE MIKI IMAJU SKRIVENE PORUKE Ona ispod grudi je POSEBNA, za jednu iskeširala 1.200 evra: "Nosi ZLO na koži" (FOTO)

Planeta -

Mirnesa S. (42) poreklom iz Busovače u BiH, poznatija kao Miki, digla je celu Nemačku na noge zbog krađe više od milion evra iz kompanije u Štutgartu u kojoj je radila, a nemački Bild posetio je tatu-studio u kojem je Mirnesa uradila veliki broj tetovaža.

Naime, Mirnesa zvana Miki je potencijalno najtraženija žena u Nemačkoj, bar ako je sudeći prema novinskim natpisima tamošnjih medija, koji svakodnevno pišu o ovoj "fatalnoj" plavuši, od koje nema ni traga ni glasa.

Kriminalistička policija Štutgarta raspisala je međunarodni nalog za hapšenje Mernise, a policija polaže nade da ona bude identifikovana po specifičnim tetovažama na telu.

Naime, dok policija u Nemačkoj svakodnevno traga za njom, nemački Bild bio je u studiu tatu-majstora, kod kojeg je Mirnesa uradila veliki broj svojih tetovaža.

Mirnesa S., Nemačka
foto: Printscreen Instagram

Tatu majstor po imenu Aleksandr Korotič (27) objasnio je za nemački Bild raznovrsne motive crteža na telu Mernise, pa tako spomenuo i lobanju, kao i ukrštene kosti sa krunom, prenosi Bild.

On je tom prilikom otkrio skriveno značenje, kao i potencijalne tajne poruke mnogih njenih tetovaža, a nemački medij naveo je da Mirnesa "nosi zlo na svojoj koži".

Kako navodi tatu-majstor, Mirnesa je iznova sedam godina radila tetovaže u njegovom studiju, po nazivu "Art 4 Soul Ink".

"Ona se predstavila kao Miki, rekla je da uvek za sebe želi najbolje i da je iz tog razloga došla kod nas", istakao je tatu-majstor Korotič.

Kako navodi Korotič, Mirnesa je na tetovaže iskeširala nekoliko hiljada evra, te se osvrnuo na motive njenih tetovaža.

"Ti motivi su tipični za nekoga koga privlače izopačene stvari. Tetovaže odražavaju slobodoljubivi i karakter koji je protiv autoriteta", naveo je tatu-majstor.

Korotič je naglasio da tetovaže mogu mnogo da otkriju o pojedincu.

"One su izraz njegovog karaktera i njegovih snova", rekao je tatu-majstor.

Za Mirnesu kažu da je bila veoma simpatična, piše Bild.

Mirsada S., konobarica, Mirnesa S., Štutgart
foto: Printscreen Instagram

"Ona ima relativno dubok, zadimljen glas i deluje kao veoma ljupka. Igra se svojim šarmom i voli da sa njom flertuju. U isto vreme, veoma je osetljiva i odmah oseti da li je drugi vole ili ne", rekao je tatu-majstor.

Bubašvaba

Nemački Bild piše da Mirnesa na listu leve noge ima tetovažu bubašvabe sa ustima.

Tatu-majstor naveo je da je takva tetovaža karakteristična u svetu ljudi koji se bave krađom. On tumači sliku kao šarenu bubu, a usne simbolizuju seksipil.

Mandala na grudima

Mirnesa na telu ima i motiv mandale, koji košta između 400 i 500 evra. Reč je o geometrijskom obrascu koji potiče iz hinduizma i budizma i ima magično značenje.

Mirnesa S., konobarica, milion evra, Štutgart
foto: Printscreen Instagram

"Trebalo bi da skrene pažnju na dekolte", rekao je tatu-majstor.

Ispod Mirnesinih grudi se nalazi tetovaža sa motivom mandale, koja košta oko 400 evra.

"Takve tetovaže su popularne kod žena koje su ponosne na svoje grudi i vole da nose minijaturne bikinije", rekao je tatu-majstor.

Beti

Na njenoj levoj ruci nalazi se crtanog lika Beti na planeti okruženoj šarenim nebeskim telima, koja iznosi oko 1.500 evra.

Popularna je među nepokolebljivim fanovima rokenrola. Kako navodi stručnjak za tetovaže, to simbolizuje bezakonje, kao i želju za slobodom.

Mirnesa S, Mirnesa S.
foto: Instagram

Lobanja sa krunom

Na levoj butini istetovirana joj je lobanja sa krunom, koju je Mirnesa platila 1.200 evra.

"Lobanja sa krunom simbolizuje apsolutnu volju za moći i želju za životom koji prevazilazi sve nade i snove", rekao je tatu-majstor.

Ovo su samo neke od tetovaža koje Mirnesa ima na svom telu, a policija polaže nade da će upravo one da pomognu u pronalaženju "žene od milion evra".

(Kurir.rs/Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track