REKLA DA NIKADA NIJE IMALA UDES I POGINULA! Tinejdžerka stradala nekoliko dana nakon što je objavila da nikada nije imala nesreću
Foto: Printscreen/Tik Tok

Tuga

REKLA DA NIKADA NIJE IMALA UDES I POGINULA! Tinejdžerka stradala nekoliko dana nakon što je objavila da nikada nije imala nesreću

Planeta -

Tinejdžerka koja je postala zvezda TikToka poginula je u tragičnoj saobraćajnoj nesreći samo nekoliko dana nakon što je snimila video u kojem je rekla da nikada nije doživela saobraćajnu nesreću.

Kara Santoreli (18) sa Floride, poginula je kada je automobil prešao preko iz suprotne trake i udario u njeno vozilo. Nedelju dana pre same nesreće, ona je na TikToku podelila snimak gde je navela kako nikada nije imala sudar.

"Kada pokušaju da me nazovu lošim vozačem, ali nikada nisam udarila čoveka ili pravi auto.", stajalo je u opisu videa.

Nakon što je poginula, video je ubrzo postao viralan, i do sada je sakupio 2, 3 milona lajkova.

Kara Santoreli
foto: Printscreen/Tik Tok

"Kara je imala samo 18 godina i bila je mlada kada je preminula, ali je dotakla više života u svojih 18 godina nego što su mnogi ljudi dotakli u životu. Znajte da je Kara bila voljena, i da je bila svetlo koje je sijalo tokom boravka na zemlji.", rekli su iz njene porodice.

Kako se navodi, ona je radila u lokalnom grliu, čiji je vlasnik takođe bio šokiran pogibijom tinejdžerke. Prema njegovim rečima, osmeh i njenu energiju, neće zaboraviti kako zaposleni, tako i oni koji su dolazili u gril da jedu.

"Ako niste poznavali Karu, propustili ste da upoznate veoma posebnu osobu koja je ostavila veliku prazninu u našim srcima", stajalo je u saopšenju grila na Fejsbuku. Od devojčice se oprostila i njena srednja škola,

U komentarima na TIkToku korisnici su izražavali svoj šok usled stvari koji se su dogodila, odnosno, zbog bizarne i zastrašujuće koincidencije između snimka i činjenice kako je ona poginula.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track