BAJDEN OPET ŠOKIRA: Hvalio se da je poznatu glumicu upoznao kada je imala 17, a on 40 godina, a onda je zgrabio oko struka
Foto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

ČUDNA ŠALA

BAJDEN OPET ŠOKIRA: Hvalio se da je poznatu glumicu upoznao kada je imala 17, a on 40 godina, a onda je zgrabio oko struka

Planeta -

Američki predsednik Džo Bajden (80) ponovo je šokirao javnost pošto je ispričao čudnu šalu o poznatoj glumici Evi Longoriji (48) koja je izazvala te poneki osmeh.

Njujork post prenosi da se holivudska glumica pojavila u društvu šefa Bele kuće na projekciji filma "Flamin' Hot", svog rediteljskog debija. Na snimku sa tog događaja koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako je Bajden uhvatio Longoriju oko struka, nakon čega je ona sklonila njegove ruke sa njenog tela.

- Upoznali smo se davno. Ona je imala 17 godina, ja 40 - kazao je Bajden opisujući njihovo poznanstvo.

Eva Longorija i Džo Bajden
Eva Longorija i Džo Bajdenfoto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Američki list objašnjava da je Bajden zapravo imao 50 godina kada je Longorija bila maloletna 17-godišnjakinja, a 40 mu je bilo dok je ona imala sedam godina.

Njujork post navodi da je Longorija, dugogodišnja članica Demokratske partije, podržala Bajdena na izborima 2020, a prethodno je išla s njim u kampanje dok je bio potpredsednik u administraciji Baraka Obame.

Bajdenova opaska o razlici u godinama između njega i Longorije nije bila jedina Bajdenova šala te večeri, pošto se okupljenima predstavio kao "muž Džil Bajden", što je dosetka koju često koristi.

(Kurir.rs/Njujork post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track