TRUDNICA POGINULA DOK JE IŠLA NA POROĐAJ: Karolina se godinama borila da dobije dete, porodica van sebe, nastradala i njena majka
Foto: Pfrintscreen/Facebook

užas

TRUDNICA POGINULA DOK JE IŠLA NA POROĐAJ: Karolina se godinama borila da dobije dete, porodica van sebe, nastradala i njena majka

Planeta -

Mlada trudnica poginula je zajedno sa svojom majkom u saobraćajnoj nesreći dok je išla u bolnicu na porođaj.

Nastavnica fizičkog vaspitanja Кarolina Palermo (26) nastradala je u sredu u brazilskom gradu Kaseresu kad se automobil kojim je išla u porodilište sudario sa drugim vozilom nakon što je izgubio kontrolu u lošim vremenskim uslovima.

Vozač je navodno prešao u suprotnu traku i sudario se sa drugim automobilom. Vozilo se prema navodima lokalnih medija prepolovilo i deo je odbačen sa puta zajedno sa jednim od putnika.

Ivoneta Palermo (49), majka nastradale trudnice, takođe je bila u automobilu i podlegla je povredama na mestu nesreće. Karolina je odvedena u bolnicu gde je izgubila bebu pre nego što je preminula nekoliko sati kasnije. Suprug nastradale žene zadobio je lakše povrede glave i prelome. Lokalni mediji navode da je pri svesti, ali da ostaje u bolnici.

Rođaka nastradale trudnice Marija Džulija Palermo rekla je lokalnim medijima da je porodica užasnuta.

- Ispratili smo je sa nadom da će se vratiti sa još jednim članom porodice - rekla je rođaka.

Marija je rekla da je Кarolina imala trombofiliju koja povećava rizik od stvaranja krvnih ugrušaka i otežava trudnoću.

- Karolinin san je bio da postane majka. Prethodno je imala dva pobačaja jer nije uspela da održi trudnoću zbog trombofilije. Trudnoća je bila veoma teška i mnogo je rizikovala odlaskom u Кujabu - navela je rođaka.

(Kurir.rs/Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track