KAMIKAZA NA FRONTU KOD AVDIJIVKE: Oklopno vozilo puno eksploziva juriša na neprijatelja DRON SNIMIO NEVEROVATNU SCENU (VIDEO)
Foto: Prntscrn/Twitter

neverica

KAMIKAZA NA FRONTU KOD AVDIJIVKE: Oklopno vozilo puno eksploziva juriša na neprijatelja DRON SNIMIO NEVEROVATNU SCENU (VIDEO)

Planeta -

Izviđački dron zabeležio je nesvakidašnju scenu na frontu kod Avdijivke!

Na snimku se kako vojnik iskače iz oklopnog transportera MT-LB koji bez obzira na to nastavlja da se kreće preko polja ka protivničkim položajima. Vojnik je otrčao u zaklon dok je oklopnjak nekoliko sekundi eksplodirao.

Ukrajinski kanali na Telegramu tvrde da se na snimku vide pripadnici ruskih snaga koji su od MT-LB napravili svojevrsnog kamikazu.

- Poslali su MT-LB sa tonama eksploziva na naše položaje. Eksplodirao je na minama i srećom nije stigao do položaja Oružanih snaga Ukrajine - navodi kanal Truha.

Za sada nije poznato da li je scena zabeležena tokom aktuelne ruske ofanzive u Avdijivki. Nijedna strana se za sada nije zvanično oglasila povodom snimka.

Neverovatan snimak borbe prsa u prsa ruskog i ukrajinskog vojnika, podsetimo, zabeležen je nedavno u Ukrajini. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se vojnik koji iz takozvane lisičje rupe puca na protivnika.

Vojnik, međutim, nije primetio da mu se iza leđa prikradaju dvojica neprijatelja.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track