Stjuardesa je snimila misterioznu pojavu na nebu tokom leta Vizera iz Lutona za Poljsku.

Denisa Tanase (36) ugledala je zadivljujući prizor na nebu iznad Poljske kroz prozor i odlučila da ga snimi kamerom mobilnog telefona. Snimak je pregledala 20 minuta kasnije i primetila nešto za šta veruje da je neidentifikovani leteći objekat.

- Ja sam stjuardesa godinu dana i nikada nisam videla nešto slično - navodi Tanase.

Stjuardesa kaže da je pokazala snimak pilotima i da ih je pitala da li nešto znaju o tome.

- Svi smo bili zbunjeni. Piloti nisu ništa videli dok su leteli i nije bilo turbulencija - navodi stjuardesa.

Tvrdi da je NLO imao oblik kruga koji treperi ružičasto.

- Prvo smo mislili da je to možda odraz naše ružičaste uniforme, ali na snimku može da se vidi kretanje. Može da se vidi da leti - navodi stjuardesa.

Denisa, uprkos tome što je zbunjena, nije zabrinuta zbog snimka. Navodi da se uvek pitala da li vanzemaljski život postoji, ali sada je sigurna da postoji.

- Već sam viđala takve stvari na internetu i uvek sam mislila da je to Fotošop, međutim, sada ga i sama imao na snimku. Sada definitivno verujem više nego ranije. Moja porodica i prijatelji misle da su to definitivno vanzemaljci. Moj muž je rekao da mi veruje - navodi Tanase.

Misteriozna letelica, podsetimo, viđena je nedavno i iznad aviona američkog predsednika Džoa Bajdena dok je leteo ka Los Anđelesu. Snimak je zabeležio Piter Solorcano koji sa svojim bratom Džošuom vodi popularni Jutjub kanal LA Flights.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)