Predsednik Argentine Havijer Milei saopštio je da je prekinuo vezu sa svojom glamuroznom devojkom, glumicom i komičarkom Fatimom Florez, zbog njihovog radnog vremena. 53-godišnji predsednik rekao je da će on i Fatima, koja je sebe nazvala njegovom "lavicom", ostati samo prijatelji.

„Kao rezultat neverovatnog profesionalnog uspeha koji Fatima, na koju sam izuzetno ponosan, dobila je brojne ponude za posao u Sjedinjenim Državama i Evropi“, napisao je Milei na društvenim mrežama.

„Ovo, pored složenog zadatka sa kojim sam danas suočen i koji su mi Argentinci poverili, dovelo je do toga da živimo razdvojeni i sprečava nas da imamo odnos kakav bismo želeli, uprkos činjenici da volimo jedno drugo veoma. Zato smo odlučili da prekinemo vezu i zadržimo prijateljstvo - dodao je Milei.

Sa 43-godišnjom ćerkom arhitekte počeo je da izlazi u julu prošle godine, nakon što su se upoznali na jednoj reviji prošlog decembra, dok je ona još bila u braku sa suprugom. Florezova, koja ima 1,4 miliona pratilaca na Instagramu, rekla je u januaru da je "navučena na Havijera".

- Čak i kada smo daleko, veoma smo blizu. A kada smo blizu, onda smo eksplozivni, čista eksplozija, znate na šta mislim? - rekla je komičarka, koja je uglavnom poznata po svojim imitacijama poznatih ljudi.

profimedia0823185557.jpg
Emiliano Lasalvia / AFP / Profimedia 
foto: Emiliano Lasalvia / AFP / Profimedia

Ali glasine o njihovom raskidu postajale su sve glasnije u Argentini. Sada kada ih je Milei konačno potvrdio, Florez se još uvek nije oglasila po tom pitanju. Par je poslednji put zajedno fotografisan u sredu u Majamiju, gde su prisustvovali događaju koji je organizovala lokalna jevrejska zajednica.

U decembru prošle godine Flores je nastupila u Mar del Plati, a nakon nastupa, Milei je izašao na binu i obasuo je strasnim poljupcima.

Mnoge je zanimalo da li će samoproglašena „lavica” uspeti da ukroti novog predsednika plejboja, koji se proslavio hvalisanjem izdržljivošću u se*su i ljubavi prema trojkama, ali izgleda da će to morati da uradi neko drugi posle nje.

Kurir.rs/Jutarnji list