GLUMICA ZA ODRASLE UPUTILA JAVNO IZVINJENJE: Rekla da su Ukrajinke lepše od Ruskinja, a onda joj ekstremisti ZAKUCALI NA VRATA
Foto: Printskrin / You Tube

neverica

GLUMICA ZA ODRASLE UPUTILA JAVNO IZVINJENJE: Rekla da su Ukrajinke lepše od Ruskinja, a onda joj ekstremisti ZAKUCALI NA VRATA

Planeta -

Glumica za odrasle morala je javno da se izvini zbog navodne diskreditacije Oružanih snaga Rusije i vređanja ruskog naroda!

Olja Kasjanenko (27) prokomentarisala je u jednom snimku da su Ukrajinke lepše od Ruskinja, međutim, sada se suočava sa policijskom istragom, a našla se i na meti ruskih ekstremista.

Kasjanenko, koja je poreklom iz Makijevke u istočnoj Ukrajini, optužena je za podsticanje etničke mržnje i diskreditaciju ruske vojske.

- Ukrajinci su najlepši narod. Ukrajinke su najlepše na celom svetu. Tamo u Donjecku su se mešale različite krvi. Toga u Rusiji nije bilo i zato su nastale ovakve nakaze - rekla je kroz smeh glumica za odrasle i nazivala Novorosiju, kako mnogi Rusi nazivaju osvojene delove Ukrajine, pogrdnim imenima.

Olja Kasjanenko
foto: Printskrin / You Tube

Telegram kanal MASH navodi da se za slučaj zainteresovala policija Krasnodara gde se pre nekoliko godina preselila Kasjanenko. Glumica za odrasle je tvrdila da je bila "sarkastična" u svojim komentarima i izrazila iznenađenje da mnogi to nisu razumeli.

Međutim, ruski ekstremista Aleksandar Tulipov, naterao je Kasjanenko da se javno izvini zbog svoje izjave.

- Ja, Olja Kasjanenko, rođena 15. marta 1997. godine, nudim svoje iskreno izvinjenje građanima Ruske Federacije zbog diskreditacije oružanih snaga na internetu i demonstriranja ekstremističkih simbola - rekla je Kasjanenko u video poruci i izrazila žaljenje zbog "negativnih komentara" o ljudima koji žive u različitim delovima Rusije.

Mediji navode da je kažnjena sa 900 evra.

Olja pored Onlifansa ima i kanal na Tviču sa 120.000 pretplatnika gde naplaćuje da se razgoliti ili organizuje šale u kojima obavlja jednostavne zadatke za novac.

Ukrajinska porno glumica Julija Senjuk, podsetimo, angažovana je na rehabilitaciji ranjenih pripadnika Oružanih snaga Ukrajine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track