TUŽNA SCENA U ŠKOLI U SKADRU: Učenici dolaze i tiho polažu cveće u ormariće devojčica koje su sa majkom skočile u Bojanu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/TopChannelAlbania/Facebook, Facebook, YT/TopChannelAlbania

muk

TUŽNA SCENA U ŠKOLI U SKADRU: Učenici dolaze i tiho polažu cveće u ormariće devojčica koje su sa majkom skočile u Bojanu (VIDEO)

Planeta -

Velika tuga vlada u osnovnoj školi u Skadru u koju su išle devojčice koje su sa majom i bratom skočile u Bojanu!

Učenici su prema navodima televizije Top Čenel u utorak u ormariće devetogodišnje Ergeze i osmogodišnje Grejsi polagali cveće. Roditelji priznaju da im je bilo teško da svojoj deci objasne šta se dogodilo dok iz škole navode da će učenici odeljenja dve nastradale devojčice imati zabavne časove kako bi se pazilo na emocionalno stanje dece.

- Moja ćeka je poznavala obe devojčice. Jako je teško. Rekla sam ćerki da joj drugarice ne du više u školu jer su sa mamom otišle da žive u Širokom. Nisam to mogla drugačije da objasnim - rekla je jedna mama.

- Nemam reči, katastrofa, ovako nešto nikada ne bi smelo da se desi. Moje saučešće porodici. Moja ćerka je premala da razume tako da sam morala dosta toga da prećutim - rekla je druga mama.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao telo devetogodišnje Ergeze dok je telo osmogodišnjakinje izvađeno iz Bojane u ponedeljak.

Sudbina Alme i trogodišnjeg dečaka za sada nije poznata.

Erdžis Arazi (31), suprug i otac dece, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da izazvao njihovo samoubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track