SLETELA JE KAMIONOM SA MOSTA I POČELA DA VRIŠTI: Kamera zabeležila trenutak užasa, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

SLETELA JE KAMIONOM SA MOSTA I POČELA DA VRIŠTI: Kamera zabeležila trenutak užasa, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

Planeta -

Zastrašujući snimak stiže nam iz Sjedinjenih Država na kojem se vidi snimak nadzorne kamere iz kabine kamionske prikolice koja je ostavljena da visi sa mosta u Kentakiju nakon sudara.

Nesreća se dogodila 1. marta na Klarkovom memorijalnom mostu u Luisvilu, ali je snimak prikazan na sudu tek ove srede.

Policijska uprava Luisvila ranije je saopštila da se radilo o sudaru četiri vozila i da je vozača kamiona morala da spase Vatrogasna služba Luisvila.

Trevor Branham (33) iz Džefersonvila, optužen je da je izazvao nesreću, a na snimku se vidi kako Branham izbegava sudar sa zaustavljenim vozilom i skreće u traku za vuču, udarivši u kamion. Prikolica zatim kreće u južnu traku. Kamion se tada zaustavlja, a video prikazuje dramatične trenutke u kojima vozač ostaje da lebdi u vazduhu unutar kabine, visi iznad reke.

Branham je optužen za četiri saobraćajna prekršaja, odnosno "neoprezno ugrožavanje učesnika u saobraćaju", kako su tvrdili na sudu.

On je takođe optužen za vožnju bez dozvole nakon što su istražitelji saznali da mu je vozačka dozvola suspendovana zbog optužbi iz februara 2024. Tokom saslušanja u sredu, Branhamov advokat Skot Barton je tvrdio da je to bila obična nesreća koja je slučajno privukla pažnju medija , ali je policajac Klarens Bofort svedočio da je Branham vozio neoprezno i pre udesa, pišu lokalni mediji.

"Branham je pokazao ekstremnu ravnodušnost prema ljudskom životu, što je moglo da dovede do ozbiljnih fizičkih povreda ili smrti", rekao je okružni tužilac okruga Džeferson Liem Sokhon tokom saslušanja i odredio Branhamovu kauciju na 20.000 dolara.

(Kurir.rs/ Jutarnji list/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track