OTKRIVENI JEZIVI DNEVNICI UČITELJICE UBICE "Sedela sam sa njom, nisam slutila da je telo mog sina zakopano nekoliko koraka dalje"
Foto: Printscreen/northants.police.uk

OTKRIVENI JEZIVI DNEVNICI UČITELJICE UBICE "Sedela sam sa njom, nisam slutila da je telo mog sina zakopano nekoliko koraka dalje"

Planeta -

Otkriven je jezivi dnevnički zapis u kojem učiteljica ubica u osnovnoj školi opisuje kako je prevarila svog dečka da nosi masku obećavajući mu se*s - pre nego što ga je ubila i zakopala telo u bašti.

Fiona Bil (50) osuđena je danas i sutra za ubistvo 42-godišnjeg građevinara Nika Bilingema, čiji su delimično mumificirani ostaci otkriveni četiri meseca kasnije u njihovoj kući u Nortemptonu.

Fiona Bil, Velika Britanija
foto: Printscreen/northants.police.uk

Detektivi koji su je pratili do jedne kolibe u Kambriji pronašli su dnevnik u kojem je opisala svoj plan da ga namami u kadu pre nego što ga ubije, napisala je.

- On je insistirao na se*su. Podsticala sam kupanje podsticanjem se*sa posle. Dok je bio u kadi, držala sam nož u džepu kućnog ogrtača, a zatim ga sakrila u fioku pored kreveta. Kupila sam i dleto, vreću za smeće i vezice za kablove. Naterala sam ga da nosi masku za oči - napisala je ona.

Fiona Bil, Velika Britanija
foto: Printscreen/northants.police.uk

Nakon što ga je ubila, umotala je njegovo telo i odvukla ga niz stepenice. Privremena grobnica žrtve na imanju sastojala se od betona koji je smešala ubica i "de facto kovčega" napravljenog od blokova vetra, drveta i limova, rečeno je u sudu.

- Bilo je teže nego što sam mislila da će biti. Sakrivanje tela je bilo loše. Pomeranje tela je mnogo teže nego što izgleda na TV-u - napisala je dalje u dnevniku.

Ali ubrzo nakon ubistva, ona je koristila njegov telefon da pošalje poruku prijateljima da kaže da je par zaražen Kovidom i da treba da se izoluje, što joj je dalo vremena da sakrije telo.

Zatim je izmislila priču da je pobegao sa drugom ženom. Napisala je u svom dnevniku da je i sama počela da veruje u svoju priču.

- Ali u mračnim vremenima ili samo nasumičnim trenucima bih se sećala štqa sam uradila - napisala je.

Fiona Bil, Velika Britanija
foto: Printscreen/northants.police.uk

Policajci koji su pretresli kuću pronašli su i vezice za kablove kojim je vezala telo, kao i krvavi dušek u podrumu. Bilingemovo telo pronađeno je u martu 2022, četiri meseca nakon što je prvi put nestao.

Učiteljica je iznajmila je kolibu u Kambriji pošto je njeno mentalno zdravlje počelo da se pogoršava i poslala je neobične poruke članovima porodice u kojima ih je navela da pozovu policiju da je provere.

Prilikom obilaska kabine, policajci su pronašli dnevnik.

Ona je priznala krivicu u aprilu tokom ponovljenog suđenja u Old Bejliju, nakon što je njeno ranije suđenje propalo 64. dana kada se ispostavilo da je ključni svedok odbrane bio službenik za pritvor koji je vršio provere dobrobiti za nju u zatvoru.

Fiona Bil, Velika Britanija
foto: Printscreen/northants.police.uk

Danas se pojavila u sudu, a tokom saslušanja, tužilac je pročitao je pismo koje je joj je napisao ubijeni dečko o tome da je imao aferu tokom njihove 17-godišnje veze.

U pismu, on je prihvatio svoje greške i opisao je kao osobu dobrog srca, velikodušnu i najlepšu ženu na svetu.

- Obećavam ti da te više nikada neću omalovažavati ili činiti da se osećaš glupo. Moje telo, moje srce, moja ljubav je tvoja od dana kada sam te upoznao i biće sve do dana kada umrem. Volim te svim srcem - stoji u njegovom pismu.

Majka ubijenog mladića opisala je kako je pila božićno piće sa ubicom 23. decembra 2021. godine, ne znajući da je bila samo nekoliko koraka od tela svog sina.

- Sećam se da je kuća izgledala drugačije; premešten nameštaj, novi nameštaj i ukrasi u prednjoj prostoriji, zbog čega je izgledala lepo. Ali sve je to bilo što si prikrivala da si ubila mog sina! Premestila si nameštaj da bi zaklonila pogled na baštu - zašto?? Da sprečiš bilo koga da vidi gde si sahranila o mog sina. „Sedela si sa mnom u prednjoj sobi, opušteno razgovarala sa mnom, pila piće sa mnom i sve vreme si znala da si ubila mog sina i zakopala ga samo nekoliko koraka od mesta gde sam ja sedela - rekla je očajna žena.

Ona je uhapšena u martu 2022. nakon što je policija otkrila njegovo telo.

Izricanje presude se nastavlja i očekuje se da će se završiti sutra.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

00:10

Mesto gde je Divna M. zakopala majku nakon ubistva (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track