MISTERIOZNA SMRT: Tela dvojice radnika pronađena na farmi pilića, ruke i lica im POTPUNO SMRZNUTI
Foto: EPA/SANDER KONING

niko ne una šta se desilo

MISTERIOZNA SMRT: Tela dvojice radnika pronađena na farmi pilića, ruke i lica im POTPUNO SMRZNUTI

Planeta -

Dvojica radnika za suzbijanje štetočina misteriozno su umrla u istočnoj Engleskoj nakon što su pronađeni smrznuti na jednoj farmi pilića 2018. godine, prenosi Dejli mejl.

Džonatan Kolins (34) i Nil Mun (49) pronađeni su mrtvi u ranim satima 4. oktobra na farmi Etlboro u Norfolku. Pomoćnik mrtvozornika Kristofer Lič rekao je sudu u sredu da je tlo na kome su pronađeni zamrznuto.

- Pronađeni su na uskom prostoru između spoljnog zida fabrike i zida železničke stanice. Ova istraga je trenutno obustavljena i nije primereno da se sa njom nastavlja u ovoj fazi - preneo je Ličove reči britanski tabloid.

Obojica su imali smrznute ruke i lica. Dodatni pregled dokaza zakazan je za 11. decembar ove godine.

Kako prenosi Dejli mejl, policija je prošle nedelje potvrdila da se dve kompanije istražuju za ubistvo iz nehata, tačnije dve tačke za ubistvo iz nehata i kršenje dužnosti prema Zakonu o zdravlju i bezbednosti na radu.

Dodali su da se istražuje potencijalno curenje rashladnog gasa kao uzrok nesreće. Porodica pokojnog Kolinsa rekla je da je on bio posvećen porodični čovek koji će nedostajati svima koji su ga poznavali.

Udovica drugog zaposlenog, Mun, opisala ga je kao najdivnijeg muža i oca. Sin ga je nazvao svojim herojem i najboljim ocem kojeg je ikada mogao poželeti, piše Dejli mejl.

(Kurir.rs/ Jutarnji list/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:27

Kuća u Novom Sadu u kojoj su pronađena tela dece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track