ŽENI STIGAO PAKET, A UZ PORUDŽBINU BIO JE ZAKAČEN SMRTONOSNI DODATAK Nisu mogli da veruju šta se mrda ispod kartona (VIDEO)
Foto: Printskrin

ŽENI STIGAO PAKET, A UZ PORUDŽBINU BIO JE ZAKAČEN SMRTONOSNI DODATAK Nisu mogli da veruju šta se mrda ispod kartona (VIDEO)

Planeta -

Jedna žena koja je kupovala sa Amazona dobila je više nego što je očekivala kada je novi Xbox kontroler koji je poručila došao sa otrovnom zmijom skrivenom u pakovanju.

Neobičan incident dogodio se u nedelju u Bengaluruu, u državi Karnataka, na jugu Indije.

Objavljujući video snimak zmije, koja je identifikovana kao veoma otrovna kobra, žena koja je bila kupac, softverski inženjer po imenu Tanvi, napisala je:

- Naručila sam XBox kontroler od Amazona i dobila besplatnu zmiju sa njim!

Potom je kritikovala Amazon zbog njihovog 'propusta u bezbednosti' i za nju i za dostavljača, koji je direktno predao paket njoj i njenom partneru.

- Paket nam je direktno predao partner za isporuku, nije ostavljen napolju. Živimo na putu Sarjapur i snimili smo ceo incident kamerom, plus imamo očevidce. Zmija je identifikovana kao kobra, veoma otrovna vrsta zmija koja je autohtona u Karnataki - napisala je.

Na sreću po par, zmija se zalepila za traku za pakovanje i nije mogla da napusti kutiju niti da nanese štetu.

Međutim, oni tvrde da su bili primorani da stave kutiju u crvenu kantu i „sami rešavamo situaciju usred noći“, dok ih je Amazonov tim za korisničku podršku stavio na čekanje na „više od dva sata“.

- Dobili smo potpuni povraćaj novca, ali šta dobijamo ako rizikujemo svoje živote ovde sa veoma otrovnom zmijom? Ovo je očigledno kršenje bezbednosti izazvano isključivo nemarom Amazona i njihovom lošom higijenom i nadzorom u transportu/skladištu. Gde je odgovornost za tako ozbiljan propust u bezbednosti? - napisala je ogorčena žena.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

00:21

GOSPOĐA PROŠLA KROZ PAKAO U DVORIŠTU: Jastreb ispustio zmiju na ženu, a onda su je obe životinje napale RUKA JOJ POKIDANA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track