"UBIĆU TI MAMU, ALI TI NIŠTA NEĆE NEDOSTAJATI" Albanac pokušao da ubije bivšu ženu zbog bizarnog razloga
Foto: Pirntscreen/Youtube/OPEN

užas

"UBIĆU TI MAMU, ALI TI NIŠTA NEĆE NEDOSTAJATI" Albanac pokušao da ubije bivšu ženu zbog bizarnog razloga

Planeta -

Albanac (41) osumnjičen je da je u nedelju uveče automobilom u Solunu naleteo na svoju 35-godišnje bivšu ženu u pokušaju da je ubije što je i ranije najavljivao deci.

On je na ženu naleteo automobilom dok je vozila bicikl, a onda je pokušao da je udavi.

Žena je odmah podnela tužbu protiv bivšeg supruga, a kako javljaju grčki mediji, on je već jednom bio hapšen zbog nasilja u porodici kada je pušten na slobodu pod restriktivnim uslovima.

Kako prenose grčki mediji, on je već u nekoliko navrata pretio ženi da će je ubiti čak i pred decom.

"Ubiću mamu, ali ti ništa neće nedostajati", rekao je navodno 41-godišnji muškarac njihovoj deci.

Razlog ovim incidentima je navodno problem muškarca da preboli činjenicu da su se bračni drugovi razišli i da žena želi da nastavi dalje svojim životom.

"Zbacio me je sa bicikla i pokušao da me udavi", rekla je žena prilikom ispitivanja nakon nemilog događaja i dodala da je nekoliko sati pre napada dobila pretnje da će je ubiti.

Prema rečima žrtve, koja je pre oko dve godine raskinula sa Albancem, on je tada bio jako ljut na nju i nije oklevao čak ni da puca na nju pred decom zbog čega je uhapšen ali je ubrzo pušten na slobodu uz uslove.

Sada je te uslove prekršio zbog čega će mu se suditi za pokušaj ubistva.

Posle prvog pokušaja ubistva muškarac je nestao nekoliko meseci ali se sada vratio i u nekoliko navrata joj pretio da će je ubiti čak i pred njihovo četvoro dece.

Novi pokušaj ubistva dogodio se u nedelju dok se žena vraćala sa posla. U jednom trenutku je ugledala automobil kako ide prema njoj. Udario ju je i od siline je odletela na asfalt. Albanac joj je prišao, udario je, a ona se onda pretvarala da se onesvestila.

Međutim, on nije odustao, pa je uhvatio za kosu, udario po leđima i čvrsto zgrabio za vrat.

Žena je bila u stanju šoka i pokušala da mu se odupre i skine prste sa vrata, ali se na svu sreću tu zatekla njena prijateljica koja joj je pomogla da pobegne.

Advokatica Anastasija Vafeidu je rekla da njena klijentkinja strahuje zbog svog života kao i zbog života svoje četvoro dece.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track