"GUBI SE ODAVDE, UBIĆU TE": Lopov upao u kuću, a onda ga je na kamerama uočio vlasnik i na njega krenuo NEOBIČNIM ORUŽJEM (VIDEO)
Foto: screenshot X/Bashido

hit snimak

"GUBI SE ODAVDE, UBIĆU TE": Lopov upao u kuću, a onda ga je na kamerama uočio vlasnik i na njega krenuo NEOBIČNIM ORUŽJEM (VIDEO)

Planeta -

Vlasnik kuće u Čikagu, Džejson Vilijams, se borio i jurio provalnika po svom komšiluku sa prvim oružjem koje je zgrabio da se odbrani - tiganjem.

Vilijams se vraćao u svoj dom u gradskom naselju Logan Skver sa posla nešto posle 15 časova u četvrtak kada ga je bezbednosna aplikacija upozorila na to da se neko nalazi oko kuće.

„Ušao sam u kuću, pogledao da li imam bilo kakvo oružje… tamo se nalazio tiganj, pa sam zgrabio tiganj, a u isto vreme je provalnik sišao niz stepenice“, rekao je Vilijams za ABC 7 Čikago.

„U ovom trenutku to je bila borba ili bekstvo, a ja bih se radije borio“, dodao je on.

Sigurnosne kamere snimile su uljeza u kući kako izlazi pre nego što je skočio sa prednjeg trema dok ga je Vilijams, koji je držao tiganjem, jurio.

Dvojica muškaraca trče po dvorištu pre nego što izađu iz pogleda kamere dok se čuju tri različita praska.

"Gubi se odavde, ubiću te"

„Gubi se odavde, ubiću te“, može se čuti kako Vilijams viče dok uljez trči ka prednjoj kapiji.

Uljez pokušava da pobegne, otvarajući kapiju, ali Vilijams izvodi još jedan snažan napad.

Dva čikaška policajca došetala su do kuće baš kada je osumnjičeni pobegao na ulice predgrađa.

Uljez je pretrčao ulicu pre nego što se na kraju predao i priveden.

Vilijams je na društvenim mrežama podelio svoju priču nakon potere u stilu crtanog filma, rekavši da je "skoro ubio" osumnjičenog provalnika.

„Upravo sam uhvatio provalnika u svojoj kući. Jebote... Umalo ga ubio, Udari ga tiganjem! Imam ga!!!" vlasnik kuće je napisao na mreži Iks uz fotografiju čoveka koji sedi nasred ulice i sliku tiganja.

„Ima sreće što su policajci došli. Dobro sam ga tukao.. duguje mi novi tiganj!“

Vilijams je takođe snimio fotografiju provalnika kako se naizgled drži za glavu dok je stavljen u zadnji deo vozila hitne pomoći.

(Kurir.rs/ The NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track