HOROR SCENE IZ MOSKVE: Gori ogromna poslovna zgrada, poginulo 8 osoba, radnici iz beznađa SKAČU KROZ PROZORE (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/Twitter

tuga

HOROR SCENE IZ MOSKVE: Gori ogromna poslovna zgrada, poginulo 8 osoba, radnici iz beznađa SKAČU KROZ PROZORE (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Vatrogasci se već satima bore da ugase požar koji guta poslovnu zgradu u Frjazinu u Moskovskoj oblasti!

Nastradalo je najmanje osam osoba dok su hitne službe potvrdile da je ugrožena konstrukcija zgrade. Lokalni mediji navode da se očekuje da će broj žrtava verovatno porasti jer je sa mnogima zaposlenim u zgradi izgubljen kontakt.

- Požar je izbio u kancelariji na šestom spratu. Ljudi na nižim spatovima su uspeli da pobegnu iz zgrade - izjavio je jedan očevidac za TASS.

Telegram kanal Baza objavio je užasavajući snimak na kome se vide poslednji trenuci života četvorice muškaraca koji su bili zarobljeni na jednom od spratova zgrada.

Neki su odlučili da skoče sa prozora dok su ostali prema podacima kanala živi izgoreli.

Požar je zahvatio četiri sprata ukupne površine oko 5.000 kvadratnih metara. Helikopter Ka-32 nadleće zgradu i pomaže u gašenju požara.

Na terenu je više od 130 vatrogasaca kojima gašenje požara otežavaju visoke temperature i gusti dim.

Državna kompanija Roselectronica demantovala je pisanje medija da gori istraživački centar povezan sa odbrambenom industrijom i navela da je zgrada krajem devedesetih postala privatno vlasništvo.

Frjazino se nalazi 25 kilometara severoistočno od Moskve.

Veliki požar, podsetimo, izbio je nedavno u proizvodnom objektu i skladištu na istoku ruske prestonice.

Bonus video:

00:02

Vatrogasci su lokalizovali požar, ali se još radi na dogašavanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track