RAJ ILI PAKAO U ovom plemenu živi 3.000 žena, a samo 7 muškaraca: "Moramo da spavamo na drveću kako bi POBEGLI OD NJIH" (VIDEO)
Foto: Profimedia

žene tamo kontrolišu sve

RAJ ILI PAKAO U ovom plemenu živi 3.000 žena, a samo 7 muškaraca: "Moramo da spavamo na drveću kako bi POBEGLI OD NJIH" (VIDEO)

Planeta -

Matrijarhat vlada u primitivnom plemenu u amazonskoj prašumi. Tamo živi 3000 žena i samo 7 muškaraca, i iako bi neki pomislili da ti muškarci žive u raju, realnost za njih više liči na pakao na zemlji...

Žene tamo kontrolišu sve, uključujući i muškarce. U pomenutom plemenu koncept braka ne postoji, oni se smenjuju sa muškarcima kako bi 'sve doveli u red'. Među tih sedam junaka je jedan starac i jedan dečak od 13 godina, a ostali su deca. Pošto im je reprodukcija iz navedenih razloga postala veoma teška, žene postaju sve nemilosrdnije.

Posebno cene muškarce sa velikom zadnjicom i stomakom jer veruju da takvi 'primerci' imaju bolje gene i da mogu efikasnije da se razmnožavaju. Jedini zadatak muškaraca u plemenu je da prave decu, ništa drugo ne smeju da rade. Žene ih tretiraju kao decu i veoma su razmažene, a deca u tom plemenu pripadaju ženama.

@jimlowery420

3000 Women and a population of 7 men. What would you do?

♬ original sound - Jim Lowery420

Upravo zbog vrlo čestih intimnih zahteva, muškarci u ovom plemenu ne žive dugo. Vrlo brzo slabe, a često se plaše i žena, pa da bi sačuvali živu glavu spavaju i na drveću. Žene ih, pak, hrane belim crvima da bi bili aktivni, a kao simbol ljubavi i iskazivanja vlasništva, muškarcu vezuju trake oko ruku. To znači da za taj dan poseduju izvesnog čoveka iz plemena.

O ovom plemenu se već pisalo ranije, ali sada je ponovo postalo aktuelno zahvaljujući video snimcima na TikTok-u, pa ga sve veći broj ljudi otkriva.

(Kurir.rs/ Jutarnji list/ Preneo: T.A./ Foto: Ilustracija)

Bonus video:

04:44

OČI U OČI SA LJUDOŽDERIMA: Zoran sa Dorćola voli OPASNE situacije, morao je da jede čak i MOZAK od majmuna! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track